Miért nézik le a császárral szülő anyát?
Őszinte leszek, én igenis elítélem azt, aki nem AKAR szülni, és kéri a császárt. Nem azt, akinek akarata ellenére lesz az, hanem aki nem akarja, hogy fájjon, hogy változzon a puncija stb.
Két császárom volt, borzalmas volt az a kétszer fél nap, amíg a gyerekeim a csecsemőosztályon ordítottak anya hiányában, mivel én moccanni sem tudtam kb.
Én szerettem volna felvenni, megszoptatni, ellátni a gyerekeimet, ahogy egy normális szülés után történik. És úgy gondolom, ez minden babának megjárna ahogy a vajúdás is. Nem ám még örülni is, hogy lehet pihenni, nem bömböl ott a baba.
Le lehet szavazni. Tudom, hogy nem lesz népszerű a véleményem, de nem is baj. Szerintem az anyaság ott kezdődik, hogy nem választjuk direkt azt a megoldást, ami a babának rossz.
Nem szabad senkit sem lenézni. Mindenkinek meg van a maga élete, az, hogy miért hogyan dönt,vagy hogyan alakulnak a dolgai.
Én nagyon szeretném, ha természetes úton tudnám világrahozni a gyermekem. Nagyon szeretném, hogy viszonylag ne legyen traumatikus élményem az állami kórházban...
Viszont az, hogy én mit szeretnék, független attól, hogy majd mi várhat rám.
Ha császározni kellesz, mert egy vagy több tényező miatt is indokolttá válna, akkor hát legyen. Akkor engem nem fog érdekelni, alkalmaszkodom a kisbabám miatt.
Az, hogy valaki félelem vagy betegség miatt úgy dönt, hogy eleve császárt akar, hát legyen. Az ő élete, emiatt senkit sem kell bántani. Az nem a mi testünk, lelkünk.
Én tisztelem azokat az anyákat, akik ily módon hozzák világra a gyermeküket, hiszen nem kis műtétről beszélünk.
Legyünk elfogadóak egymással, nem is kell a másik dolgaival foglalkozni. A tisztelet pedig mindenkit megillet!
Üdv, egy 30 hetes kismama. 💙
Az, hogy valaki félelem vagy betegség miatt úgy dönt, hogy eleve császárt akar, hát legyen
Eszedb jutna megmondani az orvosnak, milyen módszerrel operálja a csonttörésedet?
Én sem láttam még sehol ezt a "sok" sértő kommentet, pedig eleget olvasgattam már itt.
Persze van 1-2 ilyen beszólás néha, de szerintem inkább a császárosok beszélik ezt be maguknak, hogy őket bárki lenézi, pedig meg senkit nem érdekel, hogy szültek, de igen, ahogy a 11-es írja, én is inkább azt látom, hogy akkor is nekiállnak magyarázkodni, ha nem kell és győzködnek másokat, hogy sima szüléssel biztos tönkremegy a hüvelyük, szexuális életük, inkontenciájuk lesz, stb. mintha minden természetes szülés ezzel járna.
Normàlis ember nem nézi le!
A feleslegesen csàszàrozó orvost, vagy aki feleslegesen bàrmilyen beavatkozàst csinàl, azt nagyon. De ez nem az elszenvedő fèl ellen irànyul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!