Császármetszés előtti félelem?
😂😂😂😂😂 bocs de, ha ilyen párás vagy minek olvasgatsz ilyeneket.
Vigasztaljon a tudat, hogy kismillió nő túlélte megcsinálta neked sem lesz semmi bajod. Ja meg abba, hogy ha valami para van mégis csak már helyben vagy csak megmentenek 😅 jaj tényleg ne haragudj csak vicces ahogy leírtad.
Esetleg még, ha van annyi időd keress egy pszichológust lehet az is tud segíteni bár ez előbb is eszedbe juthatott volna egy szülés mindig két esélyes. Viszont tényleg keress valami segítséget, ha ugy gondolod, hogy utána se tudnád kezelni a helyzetet és a hegedet, és folyton azon aggódnál, hogy jaj mi lesz.
A császár sokkal kevesebb komplikációval jár, mint a természetes szülés, mert gyakorlatilag MINDENT kontrollálnak.
Olyan, hogy elvérzel, nem ébredsz fel altatásból, megáll a szived teljesen kizárt, ezek 100 évvel ezelött még elöfordultak, ma nem.
De ha ennyire félsz, keress fel egy pszichológust, aki segít helyretenni az érzéseidet.
Semmi baj nem lesz :)
Ne vonzd be a rosszat :)
Második babámat várom császárral szeretnék szülni,nem egyszerű de túlélhető :):)
Én is nagyon féltem. Szerintem ezzel mindenki így van. Viszont gondolj arra, hogy szakemberek vesznek körül, akik minden eshetőségre fel vannak készülve.
Maga a műtét a bódultság miatt nagyon rövidnek tűnt. Utána persze rossz, de ki lehet bírni. A nők nagyon erősek, ne felejtsd el 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!