Érezted valamilyen jelből, hogy szülni fogsz napokon/órákon belül? Ha igen, mik voltak ezek a jelek?
Figyelt kérdés
2023. jan. 20. 16:12
1/15 anonim válasza:
Hat ha órákon belül ott már jó esetbe fájások vannak, vagy egy kis magzatvíz folyás.
Én végig azon aggódtam kb 37 hétig, hogy nehogy, aztán meg 40. hétig hogy na most ez az hátha indul a buli! Aztán utána meg azt éreztem, hogy na gyereee már végül indítottak.
3/15 anonim válasza:
Szintén nem. Visszatekintve talán pont kevésbé aggódtam ezen és nem volt semmi itt szúr, ott kicsit görcsöl..., amikor éjszaka arra keltem, hogy elfolyt a magzatvíz.
5/15 anonim válasza:
Semmi a világon. Egy árva jóslófájásom se volt. Egy éjjel durva hasgörcsre keltem, kint a vécén elment a nyákdugó és csordogálni kezdett a magzatvíz. 8 órával kesőbb megvolt a fiam. Most 35 hetes vagyok, még mindig nem tudom, mi az, hogy jóslófájás.
6/15 anonim válasza:
Nekem sem. Egész jól voltam mindkét szülésem előtt. Második szülésem előtt fél 11-kor ráadásul lefeküdtem aludni, eszembe se jutott, hogy szülök. Pedig 11-kor szokatlan keményedésre ki is ment az álom a szememből, beindult, hajnalban már babáztam és sem NST-n reggel, sem délután, sem este nem volt semmi jele.
7/15 anonim válasza:
Persze, mikor a kórházban voltam 33 hetesen korai burokrepedéssel, valahogy sejtettem, hogy szülök hamarosan:-) Végül 35 hétre született, egészséges.
8/15 anonim válasza:
#7 vagyok. A burokrepedés előtti este semmi jele nem volt, sőt pont megnyugodtam, hogy most már talán minden komplikáció elkerül.
9/15 anonim válasza:
Nekem se volt jele. Előző nap semmit nem éreztem, másnap reggel az nst már mutatta a fájásokat, de abból se éreztem még semmit. Délután kezdődött, estére meg is lett a lányom.
10/15 anonim válasza:
Csak annyi, hogy iszonyat hasmenésem volt reggel, pedig semmi olyat nem ettem és kimondottan székrekedéses voltam akkoriban. Aznap reggel mégis 4-5x voltam wc-n, minden kiürült belőlem. Délben kezdődtek a fájások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!