Melyik a legjobb popsi törlő? Természetesen majd a baba bőre dönt hogy melyik az ami neki jó de addig is szeretnék venni valamilyet. Melyik a legnedvesebb illetve nem szakad olyan könnyen?
Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 11:50
1/20 anonim válasza:
Rossmann extra sensitive, nagyon jó az összetétele, de csak akkor nedves ha megfordítva tárolod, elötte a cot one-t vettük, ami nagyon jó, de brutál drága, az összes többitől piros lett a bőre.
2/20 anonim válasza:
Szerintem is a rossmannos extra sensitive (zöld). Valóban nem annyira nedves, mint mondjuk egy pampers (ami tele van parfümmel), de nekünk pont elég, nem szoktam megfordítva tárolni sem (?).
3/20 anonim válasza:
Külföldön élek, itt mások vannak nem is ezért írok , hanem nem mindig az ám a legjobb ami vizes , itt van egy fajta amiből csak úgy csucsog a víz , na az sem jó. Az a jó , ha se nem nagyon vizes se nem túl száraz.
4/20 anonim válasza:
Nekünk a Dm-es sensitív vált be nagyon.az elsőnél is azt használtuk és most a kislányomnál is.szerintem a legjobb.
5/20 anonim válasza:
Pamperst és a rossmanosat használjuk. Bőrgyógyász a rossman sensitivet mondta.
8/20 anonim válasza:
Meg egy szavazat a dm babylove popsitorlore. Eleg nedves is es jo árban is van szerintem.
9/20 anonim válasza:
Én tescosat használok, de nem azért mert nincs drágábbra pénz. Magamon is kipróbáltam őket, szerintem az volt a legjobb. Illetve én mindig letörölöm vizes ruhával is neki utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!