Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha már szültél melyik jutott...

Ha már szültél melyik jutott eszedbe utána?

Figyelt kérdés
Mióta átestél rajta és megismerted milyen a szülés,melyik mondat lenne inkább a fejedben? Kérlek a császárt most ne vegyétek bele,( azt már ismerem) ,csak a sima szülési fájdalmakat ( vagy ami úgy kezdődött)
2023. jan. 19. 11:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
10. És az oxinak is vannak fokozatai. Van aki csak fájástámogatásként kap a végefelé és van, akinek ezzel indítják és a semmiből robbannak be a 2 perces fájások. Össze sem lehet hasonlítani.
2023. jan. 19. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Engem első szülésnél mindenki pánikoltatott, tized annyira se volt rossz. Másodiknál császár lett egészségügyi okok miatt, ott mindenki azt mondta hogy ez a könnyebb...hát ha előre tudom milyen pokol lesz nem vállalok másodikat
2023. jan. 19. 15:01
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Elképzelni sem tudtam ilyen fájdalmat!

(plussz ha tudtam volna, hogy ilyen a szülőség, inkább szűz maradtam volna!!)

2023. jan. 19. 15:59
 14/19 anonim ***** válasza:
41%
13. Néha én is ezt érzem 👍😆
2023. jan. 19. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Én is én is! :D

De aztán megpuszilgat és megenyhül a lelkem... XD

2023. jan. 19. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:
40%
Terhesen rengeteg szülés videót néztem, egyáltalán nem paráztam rá. Mikor vitt a a mentő szülni akkor sem féltem. Fájt eléggé, de 1 óra alatt megszültem, nem kértem semmit. Sose képzeltem el se a fájdalmat semmit , csak azt mondtam magamnak, ha néha eszembe jutott, hogy könnyű meg gyors szülésem lesz.
2023. jan. 19. 20:42
 17/19 anonim ***** válasza:

Én röppent negatív szemléletű vagyok alapjáraton. Én úgy mentem neki hogy tök mindegy mennyire fog fájni, csak az volt a célom hogy a baba éljen és jól legyen.

Egyébként egyáltalán nem volt vészes. Az egészben az fájt legjobban mikor vért vettek :D

2023. jan. 19. 22:11
 18/19 anonim ***** válasza:
43%
A vajúdás valóban fájdalmas volt, főleg a vége felé, de mindenkinek más a fájdalom küszöbe és az sem mindegy hány órán át tart. Arról viszont még senki nem írt, hogy a szülés után a gát varrás mennyire tud fájni, hát az valami kibírhatatlan volt számomra (metszés volt, nem szakadtam). :O
2023. jan. 19. 22:22
 19/19 anonim ***** válasza:

Az édesanyám és a nővérem is elég nyíltan beszélt a szüléseiről, így számítottam rá, hogy lehet a viszonylag elviselhetőtől az addig elképzelhetetlen szinten fájdalmasig sokféle, akár ugyanannál a nőnél is. A vajúdási fájdalom milyenségét nem tudták jól leírni, a kitolásra tényleg igaz volt a mint ha kakilnál megállapítás. Aztán hallottam, hogy van, akinél nem olyan és jobban fáj, mint a vajúdás. Én a kitolásnál szerintem valahol máshol voltam már, így a vajúdás maradt meg nagyon rossznak ;). Oxitocint csak a kitolás félidejénél kaptam, fájdalom szempontjából nem változtatott semmin. Amire nem számítottam, hogy ha megvan a baba, attól még nincs vége a történetnek, így a varrást (szakadt a hüvelyem) lélekben elég rosszul viseltem, pedig sokkal kevésbé fájt, mint a vajúdás.

Nővérem véleménye a szülésről és a fájdalomról: Ha nem lennének feledékeny nők, kihalt volna az emberiség. Osztom a véleményét.

2023. jan. 20. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!