Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha már szültél melyik jutott...

Ha már szültél melyik jutott eszedbe utána?

Figyelt kérdés
Mióta átestél rajta és megismerted milyen a szülés,melyik mondat lenne inkább a fejedben? Kérlek a császárt most ne vegyétek bele,( azt már ismerem) ,csak a sima szülési fájdalmakat ( vagy ami úgy kezdődött)
2023. jan. 19. 11:30
A kérdező szavazást indított:
Ha tudom,hogy ennyi nem izgultam volna annyira
Mégjobban féltem volna,ha tudom milyen lesz
Nagyon kellemetlen,de kb így képzeltem el
Több szülésem volt,mindegyikre mást mondanék
60 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%
Én nem voltam felkészülve erre a fájdalomra. Mindenki aztmondta kibírható lesz, nyugtattak. Jobb lett volna, ha tudom.
2023. jan. 19. 11:44
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Én abból amit mások meséltek kb. a halálra készültem. Ahhoz képest nem volt vészes, persze baromira fájt, de kb. ahogy megszűnik a fájdalom, el is felejted.
2023. jan. 19. 11:50
 3/19 anonim ***** válasza:
88%

Én el sem tudtam képzelni, hogy ennyire fog fájni, a végén nem voltam már szinte magamnál, kiabáltam is :D A babát is elvitték 3-4 órára, mert nem tudtam felállni sem.

De ugye ez nagyon emberfüggő, van pár óra alatt viszonylag könnyen megszül, én majdnem 1 napig vajúdtam és k*rvára fájt. Mondjuk a másodiktól nem tartott vissza :/S

2023. jan. 19. 12:17
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
Abból, amit mások meséltek, a halálra készültem, de az sokkal kevésbé fájt volna.
2023. jan. 19. 12:23
 5/19 anonim ***** válasza:
74%
Én sajnos nem is felejtettem el.. Első vagyok
2023. jan. 19. 12:31
 6/19 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez annyira szubjektív, hogy az ilyen kérdések teljesen értelmetlenek.

Mindenkinek más a fájdalomküszöbe.

Mások elmondása alapján a halálra készültem, annak is vslam8 extra durva formájára.

Hát a vajúdás nem volt kellemes, de a szülés messze nem volt olyan fájdalmas.

Egy migrénes rohamtól én sokkal sz@rabbul vagyok.

2023. jan. 19. 12:32
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

Én az elmondások alapján másféle fájdalomra készültem valahogy, vagy nem is tudom. Az meglepett valamelyest, hogy ez ilyen (és végig meglepetésben is tartott kb. :D). Tényleg nem lehet semmihez sem hasonlítani. Baromi fura, hogy egyik pillanatban semmi, aztán a következőben meg a teljes testem görcsberándul és ordítani tudnék a fájdalomtól. Valami görcsös, mindenemet összehúzó és közben brutálisan éles fájdalom.

Görcsökre felkészültem, erre az élességre nem. Vagy nem tudom hogy fogalmazzak. Szóval mondhatnám, hogy kb. erre számítottam, de a fájdalmat tekintve nem teljesen. Azt tudtam, hogy marhára fog fájni, ez stimt. Szerintem segített volna, ha tudom, hogy ez így fáj és nem görcsölök rá minden fájásnál, hogy úristen már megint jön és én nem bírok ki többet már. Mondjuk, hogy ezt hogy lehetett volna levetkőzni, arról fogalmam sincs utólag sem.

2023. jan. 19. 13:08
 8/19 anonim ***** válasza:
74%
A vajúdás szörnyű, főleg az oxi okozta fájások fàjtak rettenetesen. Onnantól kezdve maga a szülés és a kitolás, sőt a gátmetszés is konkrétan felszabadulás és megkönnyebbülés volt. De én mèg îgy is rosszabbra számítottam, pedig 26 órát vajúdtam, utána kaptam 2 egység vért, és tőlem is kérés nélkül elvitték a babát 3 órára, annyira ki voltam merülve. Sőt, erősködtek is, hogy hiába ellenkezem, így nem fogom tudni ellátni a babát, pihenjek.
2023. jan. 19. 13:43
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

Sokan a vesekő okozta görcsös fájdalomhoz hasonlítják. Na nekem volt már az is, max a jellegét, illetve hogy hullámokban jön mondanám hasonlónak.

Amúgy rosszabbra számítottam, a vajúdás nagyon fáj, maga a kitolás/szülés semmi ahhoz képest.

2023. jan. 19. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:
55%

8. Látod ezzel is tudnék vitatkozni (6. vagyok). Oxival szültem, nem fájt rettenetesen.

Ezt mindenki másként éli meg. Kb. mint a menstruációt is - van, aki napokig szenved, más meg szinte észre sem veszi.

2023. jan. 19. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!