38. Hétben vagyok de semmi jele a szülésnek. Nektek hogy érkezett a baba?
Figyelt kérdés
2napja éjjel rettenetesen görcsöltem aludni is állig bírtam de reggelre elmúlt. Következő nap semmi a baba nyugodt. Ma reggel enyhe görcs ami hamar elmúlt tusolás közben pici mozgolódás. 4 napja távozik belőlem átlátszó sárgás kocsonyás anyag ami gondolom a nyakdugo darabjai. De nem venném azt észre ,hogy végre ki szeretne bújni a kicsi fiúnk. Ti hogy vagytok kismamák?2023. jan. 16. 07:40
11/13 anonim válasza:
Nem volt jele..mar tul hordtam a fiamat amikor egyik hajnalban fajasaim lettek...semmilyen mas jel nem volt elotte.
12/13 anonim válasza:
Pont a kiírt napon szültem.. reggel még mentem nstre.. 11kor jöttem ki a kórházból, férjem ott várt a padon ülve, leültem mellé és mondtam neki, hogy a gép semmit nem mutatott ki, de én úgy érzem, ma még jövünk ide vissza. Egész úton hazafelé (kb 25 perc) kérdezgette, hogy ne forduljunk vissza? Mondtam neki, hogy nem kell, elszenvedgetek még egy darabig otthon. Háát.. délben mentünk is vissza.. 2-3 perces fájások. Odaértünk, doki megvizsgált, 2 ujjnyira nyitva voltam. Közbe papírtöltögetés, mondták nyugodtan üljek le, de nem tudtam.. 1 órakor újra megvizsgált a doki, akkor már 3 ujjnál tarottam. Burkot repesztett és onnantól 10 perc és megvolt a kislányom.
13/13 anonim válasza:
41+0-án indítottak. Semmi, de semmi jele nem volt, hogy meg akarna születni a kislányom. Néha volt jósló, amikor azt hittem "na végre", de aztán csak indításon kötöttem ki.
Szülés végén azt mondta a szülésznő, hogy kicsit bele volt gabalyodva a kislányom a köldökzsinórba, a nyakára is rá volt csavarodva, így nem is igen tudott lefelé igyekezni szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!