Szülés után milyen menstruációs eszközt használtatok? Változott a szüléssel valami e téren?
Azon túl hogy szülés után csak betétet lehet - az akkor még nem mensis - vérzés miatt 6 hétig.
De egyébként változott a szokásotok? Tehát ha tampont használtatok szülés előtt, a 6 hét elteltével visszaálltatok a tamponra? Vagy a kehelyre akár?
(Ez a vérzés/betét/tampon fétises pasi, csak szólok.)😉
Semmi sem változott, Fétike, ugyanazt használom, amit szülés előtt.
Nekem az első után 4 hónapra jött meg először, de sajnos a kehely kényelmetlen volt és betétet kellett használnom. Mondjuk belül is varrni kellett lehet emiatt nem volt jó kehely, de a következő alkalommal már simán jó volt.
A második után 3 hónapra jött meg és ekkor már egyből tudtam használni a kelyhet.
Szülés előtt egy évig próbálkoztam kehellyel, már éppen meglett a tökéletes, amikor nem kellett többé. :D Szülés után 4 hónappal jött meg, betéteztem, következő ciklusban tampon és betét váltva ahogy jól esett. Most a negyedik ciklusom ment le, de még nem volt ingerenciám a kehelyre. Hogy őszinte legyek, a szülés egy kicsit elidegenített a testemtől, vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, a kehelynél meg ez nem túl előnyös.
Ez változott és az, hogy hála az égnek már nem görcsölök annyira, mint szülés előtt. Le is kopogom gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!