Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másnak is megváltozott a...

Másnak is megváltozott a mentsruációja szülés után ilyen szinten?

Figyelt kérdés
Előtte 4-5 napos volt, de sosem volt olyan nagyon sok. Viszont már 3 éves a lányom, és hónapok óta 2 napos a menstruációm... Első nap kb közepes mennyiségű, nem ömlik de két óránként cserélem, másnap már fele annyi, 3-5 napig pedig barna foltok csak... Nem annyira zavar, mert nem is görcsölök így, és terhes sem akarok lenni többet, de ez vajon valami hormonprobléma lehet, vagy jó ez így? Amúgy nagyjából pontos, 1-2 napot előbb jön, vagy csúszik.
2023. jan. 9. 08:51
 1/8 anonim ***** válasza:
51%

Nekem is ilyen lett olyan 25 évesen, a nagy néném nek is és a lányának is.

Én is azt hittem hogy biztos terhes se lennék, szerencsére igen. Akárhányszor voltam uh n mindig elég vastag volt a nyálkahártyám

2023. jan. 9. 08:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs görcs és annyira erős lett hogy tampon is kell meg betét is. Viszont kevesebb ideig tart.
2023. jan. 9. 09:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem előtte volt ilyen amit írsz, utána “bedurvult”. Mivel én akkoriban gyermekvállalás előtt voltam, el is mentem vele több orvoshoz, és mindegyik azt mondta, hogy nem számít, örüljek neki hogy nem dől belőlem a vér, mások mennyit szenvednek.

Valóban nem volt baj, mert az első éles hónapban sikerült is a baba.

2023. jan. 9. 09:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon is változott szülés után. Ugyanúgy 28 napos ciklusom maradt, és tart 5 napig, de fele annyi a mennyisége. Nagyon kevés. Napi 1 tampon elég lenne, ha nem cserélném higiéniai szempontból. Én is aggódom, normális-e. Mi szeretnénk második babát is, most e hónaptól próbálkozunk. Félek, hogy befolyásolja a megváltozott menzeszem. Gyanítom, hogy azért kevés, mert vékonyabbra épül fel a méhnyálkahártya. Nekem a szülés után sajnos küretem is volt, bent maradt méhlepény darab miatt.
2023. jan. 9. 09:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szülés után egyszer jött meg, az ilyen volt és abban a hónapban terhes lettem. Pedig én is azt hittem, hogy biztos nem elég vastag a méhnyálkahártya, azért ilyen.
2023. jan. 9. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
13 éves korom óta 7-8 napig van meg, az első 3 napban brutális mennyiségben. Sajnos nekem ez egyik szülés után sem változott.
2023. jan. 9. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Mit használsz, tampon vagy betét?
2023. jan. 9. 12:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Betét. Tampont utálom.
2023. jan. 9. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!