Császármetszés után mik a leghasznosabb dolgok amikre nem gondoltatok?

Hasszorítót nekem nem ajánlották de jól megbántam....kis kötényhadam maradt ami nagyon idegesítő számomra.viszont a sebre és az atrendezett belsőrészekre sztem rosszul hat mert elszorítja..várj mindenképpen egy kicsit..
First spray sokat segít mindenféle seben!!!
Valqmint nagy pocakkal is tudsz felkelést próbálgatni ugyanis most a pocak miatt nehéz felkelni utána a seb miatt...
Oldalra forsulsz először könyökig húzod magad majd csuklóig és már ülsz.nekem így bevált és "fitt maradtam" :)

Cs.vonal app, oldal, előfizetés, csoport. MINDEN fontos info fent van, sokak tapasztalata, szakemberek segítsége. Nekem nagyon sokat segített.
Műtét után a bugyipelenka volt a legkényelmesebb, nem bántotta a sebet. Később olyan bugyit hordtam, ami magas derekú, picit összetartotta a hasam, és nem bántotta a seb környékét (vivawell alaktámogató bugyi), vagy tezenis lézervágottat, amiben egyáltalán nincs gumi. Haskötőt én csak házon kívül viseltem, akkor kényelmes volt, tartott menet közben, de itthon nem szerettem hordani, mert zavart, ülve nyomta a sebet.
Kezelésre la roche posay cicaplastot ajánlottak a kórházban a var leesése után. Kenegettem időnként, szép is a hegem.
A regeneráló tornát azonnal elkezdtem, miután hazajöttem a kórházból, azt sajnálom, hogy nem hamarabb, de ott annyi minden történt, hogy nem volt időm foglalkozni vele. Pedig a légzőtorna már azonnal a műtét után jó lett volna. Vagy az, ami a szoruláson segít. Engem ugyanis úgy engedtek haza 36 óra után, hogy még nem volt székletem, bár senkit nem érdekelt, fontosabb volt, hogy covid kontakt vagyok, és szabadulni akartak tőlünk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!