Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után mik a...

Császármetszés után mik a leghasznosabb dolgok amikre nem gondoltatok?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok amiket nem hallottatok vagy nem mondtak előtte , de közben kiderült ,hogy mennyire megkönnyítették a gyermek ellátását , a felépüléseteket a kórházban és otthon. Tippek,tapasztalatok jól jönnek rutinos anyukáktól.
2022. dec. 26. 22:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Biztosan van olyan akinek nagyon fáj és gurulva tud közlekedni hetekig. De nekem pl. alig fájt és nem vagyok vele egyedül. Teljesen egyéni, hogy mennyire fáj császár után, szerencséd is lehet kérdező.
2022. dec. 27. 09:02
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

Hasszorítót nekem nem ajánlották de jól megbántam....kis kötényhadam maradt ami nagyon idegesítő számomra.viszont a sebre és az atrendezett belsőrészekre sztem rosszul hat mert elszorítja..várj mindenképpen egy kicsit..

First spray sokat segít mindenféle seben!!!

Valqmint nagy pocakkal is tudsz felkelést próbálgatni ugyanis most a pocak miatt nehéz felkelni utána a seb miatt...

Oldalra forsulsz először könyökig húzod magad majd csuklóig és már ülsz.nekem így bevált és "fitt maradtam" :)

2022. dec. 27. 10:06
 13/17 anonim ***** válasza:
70%

Cs.vonal app, oldal, előfizetés, csoport. MINDEN fontos info fent van, sokak tapasztalata, szakemberek segítsége. Nekem nagyon sokat segített.

Műtét után a bugyipelenka volt a legkényelmesebb, nem bántotta a sebet. Később olyan bugyit hordtam, ami magas derekú, picit összetartotta a hasam, és nem bántotta a seb környékét (vivawell alaktámogató bugyi), vagy tezenis lézervágottat, amiben egyáltalán nincs gumi. Haskötőt én csak házon kívül viseltem, akkor kényelmes volt, tartott menet közben, de itthon nem szerettem hordani, mert zavart, ülve nyomta a sebet.

Kezelésre la roche posay cicaplastot ajánlottak a kórházban a var leesése után. Kenegettem időnként, szép is a hegem.

A regeneráló tornát azonnal elkezdtem, miután hazajöttem a kórházból, azt sajnálom, hogy nem hamarabb, de ott annyi minden történt, hogy nem volt időm foglalkozni vele. Pedig a légzőtorna már azonnal a műtét után jó lett volna. Vagy az, ami a szoruláson segít. Engem ugyanis úgy engedtek haza 36 óra után, hogy még nem volt székletem, bár senkit nem érdekelt, fontosabb volt, hogy covid kontakt vagyok, és szabadulni akartak tőlünk.

2022. dec. 27. 13:30
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
De ő nem. Acsászárvonal.app ra írt hanem a gyakorira..:)itt várja a válaszokat aki ír.és nem azt hogy hova irjon
2022. dec. 27. 17:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy szoptatópárna ami elveszi a baba súlyát így nem nehezedett a sebemre.illetve jól jött a viaszos füldugó( a sírást így is hallani) és egy szemkötő (nyitva van mindig az ajtó a folyosóra).
2022. dec. 28. 00:01
 16/17 anonim válasza:
100%
Szia! Nagyon sok fontos dolog van, de ha rám hallgatsz, mindenképpen viszel magaddal egy nagy fürdőszivacsot! Erre egyáltalán nem gondoltam tervezett császár előtt, pedig az egyik leghasznosabb a tisztálkodásnál(alig tudtam az első 2 nap mozogni, de muszáj volt egyszerűen fürdenem, hogy ne fetrengjen a saját izzadtságomban, és jobb legyen a közérzetem.)Szivaccsal könnyebb a tisztálkodás. Minden jót!
2022. dec. 29. 19:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunka szivacs alapból benne volt a kelengyébe amit vinni kellett be vagyis alistába
2022. dec. 29. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!