Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után nektek...

Császármetszés után nektek milyen volt a seb?

Figyelt kérdés
Császárom volt, pénteken volt varratszedés ma vehettem le a kötést a heg nem sebesedett ki teljesen, közepén még mintha nyílt lenne kissé..vagy most nyílt szét? Másnak se volt varros? Menjek dokihoz? Kicsit váladékos itt ott de nem folyik! Be fog sebesedni vagy doki?

2022. dec. 18. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha kinyilt, akkor varrni kell lehet. En megmutatnam orvosnak. Nekem mindketszer kotes levetelkor mar beforrt, nem lehet valadekos sem elvileg.
2022. dec. 18. 21:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom h kinyílt-e..olyan mint mikor megvágja az ember a kezét és kicsit a felső réteg ,,szét áll”
2022. dec. 18. 22:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Majd összetapad . A lényeg, hogy tarts tisztán és szárazon.

Orvoshoz akkor kell fordulni, ha váladékozik, begyullad, ég.

2022. dec. 18. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
21%
Lépj be a császáros (vonal) csoportba. Képpel tedd fel a kérdést, szakértők válaszolnak.
2022. dec. 18. 22:47
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Szia.

Nekem az elsőnél volt olyan,hogy a friss seb szétnyílt,nem kellett varni,csak betadinozni és leragasztani még 2 hétig.

A második császárnál égést éreztem a a vágásnál és felette,így dokihoz kellett menni,akkor is betadinozni kellett és ragasztani.

2022. dec. 18. 22:58
 6/6 anonim válasza:
Szia! Ne aggódj, én is totál beparáztan ezen, nekem is ilyen volt. Rettegtem, hogy újra hozzányúlnak. Először is, ha vigyázol a mozdulatokkal, nem lesz baj, akárki akármit mond, ne érjen hozzá víz, és tartsd nagyjából annyit szabad levegőn, amennyit tudod. Ez a leggyorsabb módja a normál szövetgyógyulásnak. A hasonló ijedelmem után 1 héttel már a felülete újra zárt lett. Nagyon ritkán nagyon óvatosan végig lapogattam egy orvosi alkoholos vattával. Nekem bejött.
2022. dec. 29. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!