Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Más is féltetek? Mi fog történni?

Más is féltetek? Mi fog történni?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva programozott császárom lesz. Vissza számolom a napokat, órákat. Rettenetes félelem fog el. Borzasztóan félek.
2022. dec. 22. 18:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Nekem sürgősségi császárom volt. Nem kell tőle félni, a műtét meg az utána következő felépülés kb semmi sem volt a műtét előtti vajúdáshoz képest. Minden rendben lesz! 🥰
2022. dec. 22. 19:03
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Nyugi. Rutinműtét. Ha még nem tetted meg, töltsd le a Császárvonal appot és olvasd el alaposan az anyagaikat, különös tekintettel a hegkezelésre.
2022. dec. 22. 19:03
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon tartok a gerincérzéstelenîtőtől is. Az milyen érzés? Mennyire fáj? Mit fogok érezni?
2022. dec. 22. 19:06
 4/15 anonim ***** válasza:
80%
Semmit
2022. dec. 22. 19:08
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól adják be, fájni semennyire se fog, max kicsit kellemetlen lesz egy fél pillanatig.
2022. dec. 22. 19:15
 6/15 anonim ***** válasza:
11%
Huh, te jóisten, nem amputációd lesz, nem kell ennyire félni, látod végre a kisbabád.
2022. dec. 22. 19:45
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

En is nagyon féltem.

Az érzéstelenítőtől paráztam a legjobban. Engem többször is megszúrtak mert nem találták a megfelelő pontot, de őszintén mondom nem volt rosszabb mint egy vérvétel. Abszolút nem vészes.

Császár után az első 2 nap volt nehézkes, de az sem volt kibírhatatlan.

Simán végig csinálnám újra. Nem kell félni:)

2022. dec. 22. 19:58
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen nyomó érzés volt az érzéstelenítés, aztán semmi. Ami még fura volt, hogy egy pillanatra végigfutott a lábamon egy elektromos inger. De nem fájt semmi.
2022. dec. 22. 20:36
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Engem csak egyszer szúrtak, nem is rémlik milyen érzés volt.

Picit talán fáztam utána és sok minden nincs meg emlékként, olyan ködös a dolog. Vagy csak így védekezik az agyam, nagyon nem bírom az ilyen orvosi dolgokat.

Utána kb egy hétig volt sz@r, de simán kibírható.

Ne aggódj minden rendben lesz!

2022. dec. 22. 21:06
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is az érzéstelenítőtől féltem a legjobban. Utána szidtam magam, hogy emiatt idegeskedtem hetekig... Nekem a vérvétel sokkal rosszabb.
2022. dec. 22. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!