Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik magánkórházban szültek,...

Akik magánkórházban szültek, hogy oldották meg?

Figyelt kérdés
Vidéki megyeszékhelyen élünk, alapjáraton hüvelyi szülésre készülök. Viszont ugye így nincs kitűzött időpont, beindul, amikor beindul. Érdeklődni szeretnék, hogy akik nem programozott császármetszés miatt választottak magánintézményt és messzebb éltek a kórháztól, hogy oldották meg az odajutást? 38.-39. héten felköltöztetek Budapestre? Vagy azért egy 1-1,5 órás autóút belefér ilyenkor?
2022. dec. 13. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

1; 2

Azért ezt így erős kijelenteni..

Mi a 23km-re alig értünk be.

Nagyon dilemmázom emiatt egyébként én is.

Szerintem mi nem érnénk oda most sem..

2022. dec. 13. 13:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Attól függ hogy indulnak a fájások… nekem hajnal ötkor kezdődött de csak nagyon gyengén, 3-kor éreztem úgy, hogy na most indulás, nincs mese… akkor még pont otthon elkapott egy órás hasmenés és csak 4-kor tudtunk elindulni. 4.36-kor vettek fel osztályra (triton life) szóval közel volt a kórház, de az a 25 perces autóút plusz parkolás már kínhalál volt :D és csak este 20.15-re lett belőle baba.

Amúgy azt hiszem a triton Róbert az egyetlen magán akinek van PIC-e tehát ha semmiképp nem opció állami kórház akkor azt javaslom, különben koraszülés esetén úgyse visznek be máshova. Viszont azzal már nagyon súlyos összegekkel kell számolni. 2-2.5 M alaphangon.

2022. dec. 13. 14:00
 13/13 anonim ***** válasza:
94%
Ha teheted, költözzetek oda az utolsó hónapra. 36. héttől. Fájásokkal nem vicces autókázni. Engem szomszéd településről vitt a férjem, de az utolsó 10 km-en már minden apró zökkenőnél sírtam, es a kórházban le is állt a tágulás, 30 órat vajúdtam végül.
2022. dec. 13. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!