Kérhetek véleményeket arról, hogy melyik magánkórházból, kit és mivel utaltak át államiba?
Néztem, hogy eléggé szórnak az árak. Engem a “flanc” része annyira nem érdekel, biztos vagyok benne, hogy minden magánkórház megüti azt a szintet, amit várnék. De attól félek, hogy szülés közben olyan komplikáció lép fel, amit helyben nem tudnak kezelni vagy nem tudnak jól kezelni és ezért károsodik a gyerek.
Láttam, hogy a Dr. Rose pl. kétszer annyi, mint a medicover. Ez miért van? Lehet, hogy itt kisebb eséllyel küld át vajúdás közben állami kórházba, mint a medicover?
Illetve úgy tudom, hogy vannak olyan szülések, amik levezetését nem vállalják. Kicsit tartok tőle, hogy úgy kötök ki valamelyik állami kórházban szülés előtt egy-két héttel, hogy semmi helyismeretem sincs.
Nektek erről mi a tapasztalatotok?
A válaszaitokat előre is köszönöm!
A dr rose-ról én nem hallottam sok jó véleményt, viszont az nyújt luxust a magánklinikák közül. Tényleg hotelszoba feeling az egész, a la carte étel stb.
Én a maternityben szültem, teljesen jó volt. Mondjuk nekem ott van az orvosom és miatta bárhova elmentem volna.
Az egyik barátnőm a robertben szült, ő is meg volt elégedve.
A dmc és a Medicover viszonylag új, de érdemes belépni a ‘… korhazban szültem’ csoportokba és lehet véleményt olvasni róluk.
A kérdésedre pedig: a maternityben betöltött 36. Hét előtt nem lehet szülni, illetve a saját orvosod elbírálása szerint. Szerintem a szülészet-nőgyógyászati fronton elég jól tudják kezelni a problémákat, nyilván ha anyuka intenzívre kerül, akkor at kell szállítani (azért ez nagyon ritka).
A babát akkor viszik el, ha komolyabb ellátásra szorul. Tehát ha besárgul vagy elkap valami AB-val kezelhető fertőzést, akkor nem. A maternitynek a SOTE a háttérkórháza, szóval onnan a babát és a mamát is oda viszik át. A többi magánszülészetről nem tudom.
Én területileg a szent Imréhez tartozom, csak ott semmiképpen nem akartam szülni, de például ott sincs pic vagy koraszülött osztály, ugyhogy onnan is máshova szállítottak volna.
Köszönöm! Egyelőre még facebookon nem merek olyan tevékenységet végezni, ami a terhességemre utal, mert a munkahelyemen nem akarunk szólni, amíg nincs meg a nifty eredménye.
A munkahelyem elég rugalmas ilyen szempontból, eddig is sok orvosi kezelésre jártam, most is sokra járok, meg jön a szerelő, hozzák a bútorokat stb.
Viszont kicsit tartok tőle, hogyha tudnák, hogy megyek szülni és nem jönne össze a baba, akkor is elkezdenék keresni az utódomat és kirúgnának a második baba előtt, hogyha meglenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!