Akik magánkórházban szültek, hogy oldották meg?
"Vagy azért egy 1-1,5 órás autóút belefér ilyenkor?"
. Bőven. Azért rikta az olyan, mint az amerikai filmekben, hogy taxiban megszületik a gyerek.
Mi ott lakunk, de mondták, hogy valaki vidékről jön fel. Jó eséllyel éjjel kezdődik az egész, akkor kicsi a forgalom, meg kb. 10 óra a magzatvíztől. Első szülésnél valószínűleg az orvos se fog rohanni, ha nincs baj.
150 km volt a korhaz, extra gyorsan szuletett az elso harom, igy mi nem voltunk benne biztosak, hogy felerunk - bar azert ket ora alatt talan sikerult volna, ha az elso jelre indulunk. 1,5 ora alatt meg tuti. :)
(Vegulis inditott lett, igy a rohanast kihagytuk.)
Hát jó terv, de ez kiszámíthatalan.A szobatársam 1 óra alatt szült meg.Nekem meg 37hét 5 naposan rózsaszínes folyásom volt,mondta a védőnő is,hogy menjünk be a kórházba,nézzék meg,már szivárgott a magzatvíz,és ki se engedtek.Másnap megszületett.És még egy sor dolog, amit nem lehet kiszámítani.
És nem tudom, hogy mikor fogsz szülni, de én ezt extrém veszélyesnek is tartom télen,hogy még autóbaleset is simán lehet(mindig mindenki azt mondja,hogy vele ilyen nem történik,mégis naponta többen meghalnak, vagy nyomorodnak le az utakon), mert annyi idióta van az utakon.Vagy egy dugóba belekerültök, vagy eltévedtek Pesten valami miatt.
Ha mindenképpen ott akarsz szülni,én szerintem költözz fel ha megteheted.
Hát, elsővel és másodikkal is volt "vaklármám". Elindult majd leállt. Nem lett volna vicces 2 órás autókázás után erre rájönni.
Mindkettő megszületett a 38. héten, késő lett volna fel is költözni.
Egyébként élesben is necces lett volna az utazás, még a tíz perc a taxiban is óráknak tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!