Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért nem merek szülésről...

Miért nem merek szülésről videót nézni?

Figyelt kérdés
Van egy fél éves kisfiam, természetes szülésem volt, jó élményként maradt meg, viszonylag gyors szülés is volt, nem volt ért semmi trauma. Barátnőm most vár babát, és sorra nézi a szüléses videókat, és küldi át nekem őket. De ahogy a szülés előtt, most sem visz rá a lélek, hogy megnézzek egyet is. Valahogy nem akarom látni fullban mi történik ott lenn. Ez normális? Ti néztetek akár szülés előtt vagy után szülésről szóló videókat?
2022. dec. 4. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos rengeteget néztem szülés előtt. Fölöslegesen stresszeltem magam. Aztán a szülés már nem is volt vészes, de a vajúdás az nekem nagyon brutális és hosszú volt. Azt hittem, hogy a gátmetszés, meg az, ahogy kijön a gyerek, durvább lesz, de az semmi volt a vajúdáshoz képest. Úgy örültem, hogy nyomhatok, és kint lesz lassan a baba.
2022. dec. 5. 06:00
 12/17 anonim ***** válasza:

MIndenki màs..

Nèztem.l engem megnyugtatott, hogy tudom hogyan fog törtènni.

2022. dec. 5. 06:20
 13/17 anonim ***** válasza:
Kétszer szültem és nem láttam egyetlen szülési videót. Egyszerűen nem visz rá a lélek, pedig nekem is jó élményként maradt meg a szülés. Olvasni olvastam róla, de videót nem szeretnék látni.
2022. dec. 5. 06:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Én csak kétszer néztem,egyszer a nővéremmel,aki császárral szült és kíváncsi volt,milyen a természetes szülés.Egyszer meg a kisfiam születése előtt,néztünk a férjemmel egy dokumentum film sorozatot a terhességről,szülésről,abban volt egy ilyen rész.Annyiban jó volt,hogy talán kevésbé volt ijesztő a szülésnél (főleg a férjemnek,mert én ugye nem sok mindent láttam közben),ahogy kijött a baba.A hónap végén születik a második babánk,nála nem nézek ilyesmiket.
2022. dec. 5. 08:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Sose néztem, egyszer próbáltam egyet megnézni császármetszésről, de nem bírtam végig nézni. Pedig amúgy bármilyen horrort, krimit stb megnézek de ez valahogy nagyon nem. Egy gyereket szültem, szerencsére elhalványult már az egész élménye.
2022. dec. 5. 13:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Egyszer néztem egy szülésvideót egy "gyönyörű", "mindenki megkönnyezi" típusú elmondások alapján. Engem olyan szinten sokkolt, hogy hozzájárult ez is ahhoz, hogy nem szeretnék gyereket. Pedig már orvosi videót simán megnézek és érdekesnek tartok. Mondjuk az is tény, hogy ez nem orvosi céllal készült.

3D animációk amúgy biztosan hasznosak.

2022. dec. 5. 13:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én megnéztem egyet, de nem kellett volna. Olyan értelemben szörnyű látvány volt, hogy nagyon fájdalmasnak tűnt.

Mivel a szülés eleve fájdalommal jár, nekem is fájt, de jó szülésélményem volt. Kár volt ráparázni.

2022. dec. 5. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!