Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szeretnék néhány részletes...

Szeretnék néhány részletes élménybeszámolót kérni a Debreceni Klinikáról. Lehetséges?

Figyelt kérdés
bizonyára van, aki ott szült, vagy ha nem is, de ismer olyat aki igen és mesélt róla...igazából a dokik hozzáállása érdekelne, meg az hogy mennyire hagyják, hogy meghitten a párommal együtt töltsül a vajúdás óráit mondjuk zene mellett vagy ilyesmi...meg hogy mennyire felszerelt, pl van e alternatív szülőszoba,labda,medence,ilyesmi...meg az ért is izgulok,hogy szülés után ne csak egy pár percet legyen velem a picúr,hanem végig,amíg engem varrogatnak, stb...
2008. dec. 25. 15:19
 1/3 A kérdező kommentje:
senki nem tud semmit? :( pedig innen vártam egy kis megnyugvást... a neten sem találok részletes leírást róla
2008. dec. 29. 16:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!Részletes beszámolót még nem tudok adni, mert én csak február elején fogok szülni de ott a Klinikán. Ők szerveznek szülésfelkészítő tanfolyamot(2 alkalom) amin mi voltunk és ott elmondanak minden tudnivalót és körbe is visznek a szülőszobán.A portán lehet kérni jelentkezési lapot a tanfolyamra amit ott kitöltve ha leadsz akkor levélben kiküldik, hogy mikor lesz legközelebb ilyen és lehet menni, ingyenes.Nekem hasznos volt és tényleg bármit meg lehet kérdezni amire kíváncsi vagy!Egyébként sarokkád, labda, szülőszék van és ha akarod lehet használni.Igaz a kád csak egy szobánál van, de azt mondták, hogy nem igazán szeretik használni, így gondolom hozzá lehet majd férni!Elvileg zenét is lehet vinni ha szeretnél.A babák pedig automatikusan veled vannak mindig a szülés után csak akkor viszik el ha kéred.Szóval nekem még csak barátnőm szült ott de ő nem panaszkodott, legalábbis a személyzetre nem.A technikai háttér viszont olyan amilyen(szobák, ágyak, kaja).

Remélem tudtam segíteni!Jó babavárást!

2009. jan. 1. 14:53
 3/3 A kérdező kommentje:
juj végre valaki, köszönöm, tényleg hasznos volt a válaszod és megnyugtattál :) én is gondoltam a tanfolyamra, mindenki azt mondja, nagyon hasznos, és nem fogom kihagyni semmi pénzért :) majd ha már túl vagy rajta, szívesen várom a friss élményeket is :) puszi, jó babavárást és könnyű szülést!
2009. jan. 2. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!