Szeretnék néhány részletes élménybeszámolót kérni a Debreceni Klinikáról. Lehetséges?
Szia!Részletes beszámolót még nem tudok adni, mert én csak február elején fogok szülni de ott a Klinikán. Ők szerveznek szülésfelkészítő tanfolyamot(2 alkalom) amin mi voltunk és ott elmondanak minden tudnivalót és körbe is visznek a szülőszobán.A portán lehet kérni jelentkezési lapot a tanfolyamra amit ott kitöltve ha leadsz akkor levélben kiküldik, hogy mikor lesz legközelebb ilyen és lehet menni, ingyenes.Nekem hasznos volt és tényleg bármit meg lehet kérdezni amire kíváncsi vagy!Egyébként sarokkád, labda, szülőszék van és ha akarod lehet használni.Igaz a kád csak egy szobánál van, de azt mondták, hogy nem igazán szeretik használni, így gondolom hozzá lehet majd férni!Elvileg zenét is lehet vinni ha szeretnél.A babák pedig automatikusan veled vannak mindig a szülés után csak akkor viszik el ha kéred.Szóval nekem még csak barátnőm szült ott de ő nem panaszkodott, legalábbis a személyzetre nem.A technikai háttér viszont olyan amilyen(szobák, ágyak, kaja).
Remélem tudtam segíteni!Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!