Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi s vélemény a Bajcsizsilinsz...

Mi s vélemény a Bajcsizsilinszky Kórházról?

Figyelt kérdés
Tudtok jó nőgyógyászt ajánlani?Milyen volt ott szülni?Mennyibe került a szülés?
2010. szept. 30. 09:15
 1/9 anonim ***** válasza:

Én teljesen meg voltam elégedve. Két dokim is volt, mind a kettőt jó szívvel tudom ajánlani. Az egyik a saját orvosom, dr. Szécsényi István, hozzá járok évek óta, viszont a babám később jött, és ő külföldre ment, így bemutatott két kollégájának, hogy válasszam ki, kit szeretnék helyettesnek. Dr. Varga Horgosi Ágnest választottam, és egyáltalán nem bántam meg, jött, segített, biztatott, tényleg jó volt így a szülés. Szülésznőt is fogadtam (igazából azért, hogy legyen egy ismerős, ha a doki nem lesz:D), Garáné Paár Magdit, hát ő is igazi tünemény.

A dokinak is (ő csak a szülésre jött be), és a szülésznőnek is 20 ezer forintot adtunk.

2010. szept. 30. 09:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Az sztkba, ha jártál adtál pénzt?
2010. szept. 30. 10:04
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 28 hónapja szültem Mosonyi és Magika párosnál (hozzájuk jártam a terhesség alatt is).

Most megint babát várok, Mosonyihoz járok, Magdikával csak 5 hét múlva kell beszéljek.

Én magánba járok, 7 e ft-ot fizetek, és 70-et a szülésért.

Magdinak 2 éve is a felét adtam, azaz most 35 e ft-ot (remélem megint elvállal... Bár én már a 20. héten megkérem, hogy benne legyek az időben).

2010. szept. 30. 11:08
 4/9 A kérdező kommentje:
Hogyan működik az orvos és szülésznő felkérés?
2010. szept. 30. 11:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 3 éve, odamentem (magánba-de gondolom sztk is így működik), megnézett.. És megkérdeztem tőle (azt hiszem a 3. alkalommal-addigra el tudod dönteni, hogy szimpi e...), hogy járhatok e hozzá végig, ill. ott tud e lenni a szülésnél. Igent mondott, megbeszéltük, mi hogyan, mennyi.. Most csak annyit mondtam neki, nála szülnék megint-annyit mondott, semmi akadálya. Kész, még hozzátette, hogy a szül.nőt a 20. héten hívjam fel.

A szülésznőt, felhívtam elmondtam neki, hogy ajánlotta egy ismerős-Ő meg mondta menjek be, találkozzunk, megbeszéljük. Bementünk, beszéltünk és megkértem, legyen ott. Azt mondta ok, ezentúl hozzá kell járnom vérvételre, és nst-re (nem kell sorban állni)--szuper volt.

Ő nem mondott összeget-azt mondta, neki ez az élete, adok amennyit tudok/akarok. Mivel mindenki azt mondja a doki felét adja, hát ennyit adtam. De nagyon örülök, hogy választottam-, hogy Őt választottam....

2010. szept. 30. 11:31
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Én most hívtam fel Dr. Varga Horgosi Ágnest, a privát mobilján, nagyon szemtelen dolog?

De elvállalt, nem tudtam máshogy utol érni egyszerűen, és már kell vérvétel meg mindent, mert 8 hetes és öt napos vagyok.

2010. szept. 30. 11:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jól döntöttél, én is nála szültem, fogadott volt, a szülésemnél az alternatív szobában töltött mind a 4 órát velem töltötte. Volt fogadott szülésznőm is, Tóthné Mónika, ő is velem volt az elejétől, sőt még a 2 órás pihenés után is, ők ketten kísértek be a szobába, és közben végig azt hajtogatták, hogy milyen szép szülésen lehettek! Jól esett, hogy ezt gondolták! :)

Engedték, hogy úgy mozogjak, ahogy nekem kényelmes, vízben is 2 órát vajúdtam, labdán is a végén 1,5 órát, és közben köteleztem, ringattam a csípőm...szóval amit kívánt a testem. Csendben figyeltek, vártak, szívhangot hallgattak, biztattak, ha nagyon erős fájdalom után voltam, a végén kellett, hogy rám szóljanak, hogy vegyek levegőt, mert kell a fiamnak némi oxigén, a tolásnál is konkrétan jeleztek, mikor nyom, mikor tart vissza gátvágás miatt. Szóval épp csak annyira éreztem a segítségüket, amennyi még nem zavart, így nyugodt, háborítatlan születést adhattam a fiamnak. :)

Jól döntöttél, az tutti! A kistestvért mi is úgy szint velük tervezzük párban. :)

2010. szept. 30. 23:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon fájdalmaas a szülés??????
2010. okt. 1. 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon.... Én gátvarrás közben azon agyaltam, hogy az emberiség, hogy maradhatott fenn, mert én biztos soha

többet nem szülök?? Aztán eltelt 2 hét, és azóta alig várom, hogy még egyszer átélhessem ezt a csodát! :)

Az egyik ismerősöm 5 hete szült, idézem:

"Na ezt nekem senki nem mondta!!! MIntha 8 órán át egy szkínhed banda rugdosta volna a méhem!! Kellett 1 hét, hogy feldolgozzam! " :):)

Nagyon tetszett a hasonlat. Sajnos igaz, nem egy leányálom.

Azért te is tudod a lelked mélyén, hogy ez fájni fog, de nem erre kell koncentrálni, hanem hogy csak pár óra! :)

2010. okt. 4. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!