Tokofóbia esetén kérhető császármetszés Magyarországon állami kórházban? Hogy lehet elintézni?
#21 Mondjuk ezt szerintem nagyon nehéz lehet mérni.
Szívesen megnézném és kielemezném azt a statisztikát, mert, ha jól csinálták meg, akkor biztos, hogy érdekes.
Az ilyen statisztikáknál érdemes nézni, hogy elég nagy halmazon készült-e, elég tiszta adatokkal (pl. magyar statisztika nem készülhetne, mert az állami kórházakban nem rendesen jelentik le a programcsászárokat) és nem-e valami mást mért le (mondjuk a szülők nevelési módszereinek különbségét, vagy azt, hogy aki programcsászárral szült, az nagyobb valószínűséggel járja ki az SNI kódot a gyerekének).
Szóval, ha megtalálod a publikációt, akkor nagyon szuper lenne, ha átdobnád, mert tényleg érdekelne, hogy mondjuk ezektől a sallangoktól milyen ötletekkel tisztították meg a statisztikát.
20-as, igen valós a félelem, tényleg beszorulhat a baba a szülőcsatornába ahol oxigénhiányosan születhet meg, plusz a fogó amit nem szoktak ráírni a zarojelentesem.
Engem megkínoztak első szülésem során, szülészeti erőszak, szándékosan hagyták szenvedni, erőszakosak lekezelőek és flegmak volty nevettek rajtam. Nem volt tágulásom mégis erőszakkal kinyomták belőlem a babát, oxi, fogó, hasba könyöklés..
Most a nagylányom Sni sajnos, beszédfogyatékos lett a fantasztikus állami naturális szülés miatt.
Úgyhogy én magán kórházban fogok szülni ahol tutira császározni fognak, meg egy Sni baba nem hiányzik a családba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!