Miért magasabb a császármetszések száma, Magyarországon, mint 2000-es-1990-venes években?
Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 16:45
1/16 anonim válasza:
Azért, mert az ember ma már választhat. Nem helyes, de van az az orvos és van az a pénz, hogy császár legyen, hogyha egy anyuka így szeretne életet adni a gyerkőcének. Én is a császárt vàlasztottam :)
2/16 anonim válasza:
Mert az orvosok jobban félnek a műhiba perektől és ezért a legapróbb indok miatt is császároznak + sok nő fél a fájdalomtól és azt hiszi, hogy a császár nem fáj, ezért megdumálják a dokival, hogy az legyen.
3/16 anonim válasza:
Másodiknál a pont. A császár egyre kisebb megterheléssel jár, az orvosok pedig egyre jobban rá vannak kényszerülve, hogy magukat védjék. Plusz van, aki alapból császárt akar, és hajlandó érte fizetni is.
4/16 anonim válasza:
A szülni nem képes nők száma növekszik, mert nincs már természetes szelektálódás és igy a rossz gének öröklődnek tovább.
Tudományosan bizonyított tény
5/16 anonim válasza:
Utolsó, meg az is tèny, hogy a 90-es években 3 kilós gyerekek születtek, most meg màr az àtlag a 4 kiló, de sok 4 kiló feletti baba is van. Azèrt nem mindegy..
6/16 anonim válasza:
Főleg amiatt,amit a 4. írt. Az a néhány nő,aki kifizeti,jelentéktelen.
Én sem tudtam tágulni 11 óra vajúdás után. A lányom szívhangja leesett. 200 éve simán belehaltunk volna mind a ketten.
De most megcsászároztak,és annyi...túléltük.
7/16 anonim válasza:
Mert azóta köztudott tèny, hogy a babàra nèzve a csàszàr biztonsàgosabb (tuti nem ràngatjàk a fejènèl fogva vàkummal, minimàlis esely van az oxigènhiànyra, nem törik el a kulcscsontjàt a kierőltetès közben, nem kinlódtatjàk addig, amig leesik a szìvhangja stb stb stb) a magasabb kockàzatot az anya vâllalja. De egy anya ezt a gyermeke egèszsègèèrt vàllalja. Nem bizonygat, hogy jajj de kiràly anyatigris kiràly nő vagyok, mert jajj kitoltam a nunàmon a gyerket. Normâlis nőnek ez nem oszt nem szoroz az önbecsülèsèn.A gyereke èrdekeit, biztonsàgàt nèzi. Ès csàszàrt vàlaszt.
8/16 anonim válasza:
Ez igaz, amit az utóbbi válaszadó írt. Engem sajnos császározni kellett, de ha még egyszer választhatnék talán a sima szülés lenne az. És sajna első baba. Nem akarok többet, főleg a császár miatt. Ezt úgy mondom, hogy 3 napra rá futottam, mint a nyúl, szóval hamar felépültem, de inkább a sima szülés. Első nap nagyon rossz volt.
9/16 anonim válasza:
7-es, és te miért érzed, hogy ilyen kényszeresen bizonyítanod kell? Semmi baj nincs azzal, hogy császáros voltál, nem kell védekezned. :)
10/16 anonim válasza:
9es tipikus provokâtor vagy :) Gondolom a "jajj a nunàmon kitoltam a gyereket ezèrt Istenkiràly vagyok ősanya.:) Mellè primitiv. Nem vèdekeztem, nincs rà okom. :) A kèrdès az volt mièrt van több csàszàr arra vàlaszoltam. Te mire vàlaszoltàl mikor kötekedni kezdtèl? Szânalmas vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!