Első terhességemnél feküdnöm kellett. Másodiknál is ez vár rám?
Első terhességemnél sokat keményedett a hasam és már a 19.héten 1000 volt a méhnyak. végig feküdtem. anno nem kíméltem magam.
most tervezzük a második babát. Szüleim féltenek, mi lesz ha megint feküdnöm kell? Itt a sok kutya és a 2 éves kisfiam!
nem biztos mert nincs két egyforma terhesség.
biztosan lesz segitséged ha mégis feküdni kellene.
Elég loholós napjaim vannak. 12 kutya és lassan 2 éves lesz a kisfiam. durva lenne, ha megint feküdnöm kéne.
mondjuk az első terhességnél megfürdettem az összes (15db)kutyámat egyszerre.
most nem csinálnék ilyet.
Első babámmal nekem is feküdnöm kellett volna a sok keményedés és korai nyílás miatt. De nem tettem. Egyszerűen az a fajta vagyok, aki nem tud pihenni.
Túlhordás miatt indították.
Második babánál a 9. héten lett 1111 a méhszáj. Riogatott a doki a vetéléssel. Nem tudtam pihenni, mert itt volt az akkor 1 éves fiam... Őt naponta többször emelgettem, cipeltem, lépcsőztem, stb... A 42. hét elején alig tudták kirobbantani belőlem!
Mindkét terhesség alatt napi 3*1 Magnesii Citricit szedtem, semmi mást nem tettem.
Nyugi, nincs 2 egyforma terhesség és önmagában a cg érték nem jelent semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!