Vajudassal kapcsolatban szeretnek kerdezni?
Tudom, mar sok-sok kerdest tettek fel ezzel kapcsolatban, de valahogy minden kerdes mas.
Tehat:
- amikor mar kozeledik a kitolasi szakasz es nagyon erosek a fajasok, akkor hirtelen belemnyilalo iszonyat fajast kell elkepzelni, vagy folyamatosan erosodik az adott pl. egy perc alatt?
- mennyire igaz (ismerosi korben beszeltek errol), hogy maga a szules, mar megtippelgeto, hogy milyen eros menstruacios gorcsei vannak az adott szemelynek. Tehat, aki a menstruacio alatt is erosen gorcsol, annak a szules is hasonloan "nehez" lesz.
Ebben annyira nem hiszek amugy...
- mennyire faj, amikor a mehszaj nyitottsagat vizsgalja a doki?
Elore is koszonom a valaszokat!
Sajnos eleg alacsony a fajdalomkuszobom... :/
Off, de milyen zöld kéz?
Többször is láttam már leírva.
Nekem karika van pipával. Másnak nem?:D
A fájdalmat nehéz leírni mert mindenkinek más. Valakinek görcsös valakinek szűrő valakinek feszítő.
Én oxitocint kaptam és semmi más nem fájt csak a méhszájam de az kegyetlenül. Azt hittem ott halok meg.
Ez a menstruaciohoz hasonlít hátad marhaság. Nekem a menstruacios fajdalmam durva, elajulok es rosszul vagyok. Na hat szülés közben es vajúdás alatt semmi ilyen nem történt viszont milliószor fájdalmasabb volt.
Nekem fajt amikor a méhszájamat vizsgálta a doki. Nagyon rossz volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!