Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek több gyermekük van,...

Akiknek több gyermekük van, azok nem érzik, hogy a gyerekek miatt le vannak korlátozva a programjaik?

Figyelt kérdés

4 hós lesz a babám, nagyon szeretem őt, és tuladonképpen nagyon szeretnék 2-3 év múlva még egy babát. A párom viszont azt mondja elég ez az egy is, mert amióta megszületett, sehova nem tudunk elmenni, pl. egy kicsit kolbászolni nagy bevásárlóközpontokba, vagy ilyesmi. Szóval ő már azt várja, hogy kicsit nagyobb legyen és mindenhová lehessen őt is vinni.

Ti hogyan tudtok kikapcsolódni?

2010. szept. 28. 17:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

hát igen az elején ilyen hogy nem tudsz elmenni amikor kedved van de ez vele jár. Ha ilyen a hozzállása akkor inkább ne gondolkozz második babában.

Bár embere válogatja nekem nem fontos a "kolbászolás".

2010. szept. 28. 17:50
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
Mi már kikolbászoltuk magunkat, úgyhogy két gyereket vállaltunk.;)
2010. szept. 28. 17:52
 3/20 anonim ***** válasza:
4 gyerekem van, de nem korlátoznak a mindennapokban. Ahogy a pici megszületett, 2 hetes kora óta járok vele vásárolni, 4 hetesen már nagy bevásárlásra is vittük... Egy 4 hónapossal már nyugodtan elmehettek szinte bárhová, akár vásárolni, múzeumba, kirándulni is. Igaz, kicsit több szervezést igényel a dolog, több holmival kell indulni, de minden megoldható :)
2010. szept. 28. 17:53
 4/20 anonim ***** válasza:
Hát vigasztald azzal hogy 2éves kora körül már szaladgálhat utána a bevásárló központban...
2010. szept. 28. 17:55
 5/20 anonim ***** válasza:
Az biztos!!!! Nemhogy örülne a férjed, hogy még elfekszik a babakocsiban,inkább kergetőzne egyet egy dackorossal. Mint én a multkor:Csak néhány nadrágot éscipőt próbáltam volna venni a ,,bevásárló központban",de az egész abból állt, hogy állandóana gyereket utasítgattam(Kelj föl a földről! Ne mássz az állványok alá! Gyere ki a foglalt próba fülkéből!) Ő persze röhögve nemet mondott és menekült előlem tovább. 2 éves a szentem.
2010. szept. 28. 18:05
 6/20 anonim ***** válasza:

Néha tényleg nehezebb egy babakocsissal bevásárolni mint már a nagyokkal:-D

valahogy nekik erősebb az akaratuk:-)))

Nem maradsz le semmiről csak szervezés kérdése ez szent igaz!

3.babát váro anyuka

2010. szept. 28. 19:57
 7/20 anonim ***** válasza:

Szerintem egy 4 hónaposal lehet még jókat kolbászoli, elnézelődika babkosiab és kész.

Minél kisebb a gyerek, annál könyeebb vele bárhova menni.

nekem eg 10 éves kamaszodó fiam és egy 1,5 éves pukkancs lányom van, velük már nehezebb, de megoldhaató.

mint minden más.

Amúgy minket soha nem korlátozott sem amíg 1 gyrekünk volt, de most, hogy kettő az sem.

Nyaralás, kirándulás, minden maradt a régiben.

Most szombaton pl elmentünk csörögni, a gyerekek aníyóséknál aludtak, jó volt megint hajnalban hazajöni.

2010. szept. 28. 20:59
 8/20 A kérdező kommentje:

Hát pont ez az, hogy bárhová megyünk, semmit nem tudunk élvezni, mert a kicsivel kell törődni. Vidékről mire elmennénk Pestre, az már sok idő, ráadásul két óránként kéri a cicit, babakocsiban nem szeret lenni, ki kell venni.

Lehet mi rontottuk el, csak mi vagyunk ilyen lúzerek...?

2010. szept. 28. 21:35
 9/20 anonim ***** válasza:
4 hósan még 2 óránként szopizik?
2010. szept. 28. 23:04
 10/20 anonim ***** válasza:
SZia!A nagylányom elvittük az állatkertbe,akkor a fiam épp 4 hós volt!Ő is csak cicizett!(hozzáteszem 250 km-re lakunk Pesttől)!A WC-ben van baba-mama pihenő!Magadra zárod az ajtót és kész!De ez nem akadályoz meg semmiben!A bevásárló-központokban is van ilyen,sőt pelenkázó is!Én inkább élveztem,büszkén megyek csavarogni a két tündéremmel!Nélkülük már unalmas lenne még a bevásárlás is!Próbáld csak a jót nézni benne!
2010. szept. 28. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!