Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37-38 évesen már rizikós szülni?

37-38 évesen már rizikós szülni?

Figyelt kérdés
A down kór is esélyesebb?
2022. okt. 27. 20:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Magasabb picivel a kockázat, de nekem ez még beleférne. Igen én is automatikusan csináltatnék nipt tesztet, és nem államiba mennék ultrahangra, de nagyon nem paráznék rá.
2022. okt. 28. 08:37
 12/24 anonim ***** válasza:
Anyu 37 volt, amikor születtem, semmi probléma nem volt. Egy barátom anyja 40 volt, mikor a nővére született, és 45, amikor ő. Mindketten egészségesek, okosak és rendkívül szépek voltak.
2022. okt. 28. 08:47
 13/24 anonim ***** válasza:
Miért mindenki a Nifty-t mondja? A teszt maga NIPT, a Nifty meg egy márka, mint a Panoráma, meg Prena. Nem? Vagy a Nifty valamiért jobb, mint a többi?
2022. okt. 28. 20:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
13. Nem mondja mindenki, pl én sem a 11-es hozzászólásomban sem, de Magyarországon talán a nifty a legelterjedtebb, szerintem mindenki tudja ilyenkor ki mire gondol. Ez olyan mint amikor a papírtörlőre szilviát mond valaki, ott is értjük. Egyébként nem, egyik teszt sem jobb mint a másik, mindegyik teszt nagyon nagy arányban megbízható.
2022. okt. 28. 20:08
 15/24 anonim ***** válasza:

38 évesen szültem a 3. Fiam. Nem csináltattam semmilyen tesztet, mert a genetikai tanácsadáson azt mondta egy idős professzor, hogy minden genetikai betegségnek van ultrahang képe, aminek nincs, azt a tesztek se mutatják ki. Hittem Neki!

Semmi gond nincs a babámmal. Pár nap múlva 1 éves lesz. Már jár, gagyog, igazi kis felfedező.

2022. okt. 30. 15:44
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
15. Nagyon örülök, hogy nálatok jól alakult, de nem igaz. A Down-szindróma csak az esetek 70%-ban látszódik csak az uh-n. Ettől én sem értek egyet a kismamák ijesztgetésével, de nagyon nem korrektul járt el az orvosod. A tájékoztatás a legfontosabb.
2022. okt. 30. 16:18
 17/24 anonim ***** válasza:
Mindkét értéke tökéletes volt, tarkóredő és orrcsont is...ezért hittem Neki. Ha bármelyik érték kérdéses lett volna, nem fogadtam volna el semmilyen véleményt, csak a tesztet.
2022. okt. 30. 17:15
 18/24 anonim ***** válasza:
17. Értem és teljesen jogodban áll ebben bízni, én is csak kombináltat csináltattam, de ettől még hazudott neked az orvos. A legtöbb megszületett down-szindrómás babának van orrcsontja és tökéletes a tarkóredője. Ettől nem hozták rossz, vagy megkérdőjelezhető döntést, csak ha valaki olvassa ezt rossz infot kaphat.
2022. okt. 30. 17:41
 19/24 anonim ***** válasza:

15-18

Én még attól is félnék, hogy mindössze egyetlen ultrahangos szakértelmére és precizitására bízzam a jövőnket, ezért is csináltattam nipt-t.

2022. okt. 30. 19:32
 20/24 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a kiigazítást! Szerencsém volt ezek szerint! Örülök, hogy jó kimenetele lett a dolognak!

Természetesen senkit nem akarok rossz döntésre sarkallni. Ezentúl nem is mondom inkább senkinek ezt az infót, amit kaptam!

🙏😘

2022. okt. 30. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!