Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit kell bevinni az újszülöttn...

Csakegykérdés35 kérdése:

Mit kell bevinni az újszülöttnek a Nyíregyházi Jósa András kórházba?

Figyelt kérdés

2022. okt. 26. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Szülni készülsz vagy látogatóba?
2022. okt. 26. 16:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Nyilván szülni ezért van oda írva a kórház is és kulcsszóként hogy szülés! :) Arra gondolok hogy pelenkát illetve saját ruhát kell-e bevinni vagy adnak.
2022. okt. 26. 17:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Adnak minden nap tiszta ruhát a picire,de sajátot is vihetsz,te döntöd el ráadod-e ill.vihetsz valani szépet a fotózásra is bár a fotís lánynak nagyon aranyos szettjei vannak. Pelenka azt hiszem napi 3 vagy 4 a fejadag,de én azt természetesen vittem pluszban. Vigyél pelenkázó alátétet (eldobhatót), nedves törlőt és popsikenőcsöt ha igényled bár olyan picinek szerintem még nem kell (én se használtam). Köldökápoláshoz biztosítanak mindent.

Leginkább egy nagy adag kitartást vigyél magaddal, mert némelyik csecsemős nővér stílusa miatt majdnem eret vágtam.

2022. okt. 26. 20:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat 3-as! Igen arra számítottam sajnos! :)
2022. okt. 27. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!