Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » SOTE II-re az újszülöttnek...

SOTE II-re az újszülöttnek mit kell bevinni?

Figyelt kérdés

SOTE II-n fogok szülni (2013 elején) és érdekelne,hogy a megszületett picinek mit kell bevinni?A bent tartózkodás alatt mire van szükség?Ruhák(db), pelus...stb...(Vagy csak a hazamenetelhez kell ruha a picurnak?Mit ad a kórház esetleg?)

Kérlek írjatok, hogy zajlott, mit vittetek(kellett bevinni) be a picurnak?

Mire számítsunk nagyjából?

Köszi a válaszokat!

29hkm

2012. dec. 11. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ruhát adnak, tisztálkodási cuccokat is, alkohol, hintőpor stb. Pelust, törlőkendőt, textil pelust (pelenkázót letakarni), kis sapkát (huzat miatt) vigyél.

hazamenős ruhát meg a hordozót apa hozta, amikor jött értünk.

Ez 2 éve volt így :)

2012. dec. 11. 11:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Pelus, sapka, popsikrem, textilpelus. Ruha csak a hazautazashoz kell. Kaptal listat, hogy miket kell bevinni? Ha irsz cimet, tudok emailben kuldeni. Nekem 3 eve es tavaly szulettek ott a gyerekeim, marciusban jon a harmadik, de sajna azota elkoltoztunk, ugyhogy o mar mashol szuletik majd.
2012. dec. 12. 23:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én most márciusban szültem ott.

Pelenkát, törlőkendőt, popsikrémet, textil pelenkát, 1 kis takarót vigyél be. Ruhát adnak, mi sapit is kaptunk, de azért jó, ha van nálad 1! Köldökápoló cuccot kapsz. Én vittem sterilizálót is, mert az jól jött, Apa behozta a hordozót és ruhát, amibe hazavittük a lányomat,

2012. dec. 14. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
3. vagyok! És mellszívót is vigyél, ha már megvettétek.
2012. dec. 14. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
En iden szeptemberen szultem ott es pelenka, popsikenocs, kiskesztyu kellett. Sapit nem tudom adnak-e mert akkor meleg volt meg. Pledet adtak szoval azt nem vittem a babanak. Viszont amikor egy nap otthonlet utan masnap visszakerultunk a korhazba akkor egyagyasba vittek es ott szinte semmi sem volt (koldokapolashoz se). De a ruhat persze ott is megkaptak a babak.
2012. dec. 30. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!