Miért olyan nagy dolog, hogy a kisbabánkat már 4. napja hordom túl? Többi lent!
Figyelt kérdés
A nagymamák folyton azon "kárognak", hogy miért nem születik már meg a gyerek, mit mond az orvos. Mit mondanak, miért van túl hordva stb... személy szerint sem engem, sem a férjemet nem zavarja, amíg q napi ctg és 2 napi ctg+uh alatt mindent rendben találnak. Október 20-ra voltam kiírva, így legkésőbb pénteken indítanak, ha addig semmi. Tényleg ekkora probléma lenne, hogy a kisasszony nem akar kijönni vagy ez csak ilyen nagymama para? 😃2022. okt. 24. 12:23
11/14 anonim válasza:
Na, mi újság? :)
Hogy vagytok?
A pénteki nap már elmúlt és szombat is. Vasárnap hajnal van, amikor írom ezeket a sorokat...
12/14 A kérdező kommentje:
10.28-an császár útján 14:41 perckor megszületett a kislányunk :) egy egészséges gyönyörű szép gyermek 🥰
2022. okt. 30. 11:33
13/14 anonim válasza:
Szívből gratulálok! Jó egészséget, sok örömöt, boldogságot! :)
Neve a picinek? (Elég egy keresztnév, ha gondolod...)
11-es válaszoló voltam.
14/14 A kérdező kommentje:
Zorka Annamária, azóta hazajottunk :) de a szülés utáni gyermekagyi lehangoltságra senki sem készített fel, így egy picit nehéz. A szulest koveto 3. Nap volt a legnehezebb, azóta jóval jobban érzem magam. :)
2022. nov. 2. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!