Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért olyan nagy dolog, hogy...

Miért olyan nagy dolog, hogy a kisbabánkat már 4. napja hordom túl? Többi lent!

Figyelt kérdés
A nagymamák folyton azon "kárognak", hogy miért nem születik már meg a gyerek, mit mond az orvos. Mit mondanak, miért van túl hordva stb... személy szerint sem engem, sem a férjemet nem zavarja, amíg q napi ctg és 2 napi ctg+uh alatt mindent rendben találnak. Október 20-ra voltam kiírva, így legkésőbb pénteken indítanak, ha addig semmi. Tényleg ekkora probléma lenne, hogy a kisasszony nem akar kijönni vagy ez csak ilyen nagymama para? 😃
2022. okt. 24. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem túlhordás, hanem terminustúllépés. Engem 42. héten indítottak, gondolhatod mit kaptam. 😆
2022. okt. 24. 12:25
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt nem tudtam. 😊 Ahova mi tartozunk ott a betoltott 40. hétig várnak szóval max a 41+1 napon indítanak is többnyire. Csak komolyan nem értem, ha 9 hónapot türelmesen várt mindenki mi múlik már ezen a pár napon, amikor minden elmondom, hogy igen a kicsi jól van, a méhszáj zárt. Ennél többet nem mondanak és nyugi van. 😃
2022. okt. 24. 12:29
 3/14 anonim ***** válasza:
95%

Öregek, nem értik mi van, túlizgulnak mindent.

Én 5 napot hordtam túl a babámat, végül magától indult be a szülés. Mondjuk, nekem nem pánikolt rajta senki :D

2022. okt. 24. 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Az én nagymamám azon akadt ki hogy 40. hét előtt lesz a programcsászárom, szerinte akkor még nem elég érett a gyerek, és az orvos nem érti a dolgát.
2022. okt. 24. 12:58
 5/14 anonim ***** válasza:
78%

Betöltött 42. héten indítottak úgy, hogy szabályosak a ciklusaim, tehát nem csak később fogant, hanem tényleg túlhordtam. Anyósom ezt a két hetet azzal töltötte, hogy minden áldott nap megjósolta közelgő halálunkat.

Annyiban végül valahol neki lett igaza, hogy rá volt tekeredve a zsinór a kisasszonyra, és nem bírt kibújni, sürgősségi császár lett belőle, mert visszahúzta mindig a zsinór.

2022. okt. 24. 13:05
 6/14 anonim ***** válasza:
78%
Én június 1re voltam kiirva,végül június 13án lett meg a kisfiam sürgősségi császárral. Minden uh rendben volt,2 naponta nst,uh volt.
2022. okt. 24. 13:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Túlizgulnak.

Tudod a tipikus, “kaptál egy dàtumot, miért nem akkor?”

Nekem 41+1 indult spontán 41+5-indítottak volna.

2022. okt. 24. 13:22
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, akkor ez tipikus nagymama cécó oké es nem velem/velunk van a baj. 😄
2022. okt. 24. 13:40
 9/14 anonim ***** válasza:
54%
Én ezért nem mondtam meg a kiírás dátumát.
2022. okt. 24. 13:44
 10/14 anonim ***** válasza:
Nálunk épp ellenkezőleg, azon sopánkodott jó pár napig, hogy jaj mi lesz mert 7 nappal előbb bújt ki a kisasszony.
2022. okt. 24. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!