Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogy készítitek?

Hogy készítitek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Jelenleg 34 hetes terhes vagyok, ma próbáltam először a málna levél teát, de vagy rosszul csináltam meg vagy valóban ilyen szörnyű íze van😅 Valamiért ilyen zavaros volt a teteje vagy zsíros vagy nemis tudom, ez normális egyébként?

Valahol azt olvastam, hogy nem lehet ízesíteni sem. Ezzel japcsolatban valakinek valami tapasztalat? Vagy akkor nem olyan hatásos, ha már ízesítem?

Ti hogy készítitek el?

2022. okt. 14. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen lepedek szeru cucc volt a tetejen? Mert az azt jelzi, hogy tul forro volt a viz. Egyebkent a malnalevel tea nembefolyasol semmit, ha ez megnyugtat :) Pont annyira nem, ahogy a gatmasszazs sem.
2022. okt. 14. 20:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, pontosan az volt rajta😅

A nőgyógyászom nagyon ajánlotta, gondoltam egy próbát megér hátha bevállik

Első baba még naivan rálehet venni bármire szinte😂

2022. okt. 15. 07:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan a vizforralod, hogy tudsz hofokot beallitani, akkor 70-80 koze tedd, es probald ki ugy, illetve elvileg gyogynovenyes teaknak 10-15 perc azas kell, ennek eleg lehet kevesebb is. Elso gyereknel en is ittam amugy, artani nem art alapon, azt ne vard tole, hogy 37+0-an majd magatol kicsusszan a gyerek :D Egyebkent nekem mindket gyerekem hasomlo idoben, a betoltott 40. het korul szuletett, egyikkel ittam, masikkal nem (spontan szulesek voltak).
2022. okt. 15. 07:17
 4/7 A kérdező kommentje:

Cukrot, citromlevet tehetek bele vagy akkor veszít a hatásából egyébként?

Illetve a fém dolgok? Azt is írja hogy kerülni kell🤦🏻‍♀️

Köszönöm a válaszokat!!

2022. okt. 15. 08:09
 5/7 anonim ***** válasza:

az eleve nem bizonyított hatásából? nem.

pláne ha meg sem tudod inni másként?

2022. okt. 15. 11:00
 6/7 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, en spec uresen ittam, ez a femkanal gondolom, ilyen homeos gyokerekre nyulhat vissza. Oszintenszolva fogalmam sincs, de szerintem a citromlevel olyan szempontbol nem nyulsz melle, hogy a nagy mennyisegu c vitamin marhafobtos lenne, szules elott vegkepp (kiveve veseproblemak eseten, akkor vigyazni kell vele).
2022. okt. 15. 21:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget!!
2022. okt. 16. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!