Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamik hogyan készítitek el...

Kismamik hogyan készítitek el a málnalevél teát?

Figyelt kérdés
37 hetes vagyok,most kezdem inni.
2010. szept. 11. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
szia, én egy bögrébe(2 dl) forró vízbe egy púpozott kávéskanálnyi teafüvet tettem, és hagytam 10 percig állni. Majd ízesítés nélkül megittam.
2010. szept. 11. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy bögrébe egy kiskanálnyi teafű, benne cukor és citrom.
2010. szept. 11. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Én egy kanál teafű leforrázva, kicsit állni hagytam és ízesítés nélkül. Én imádtam az ízét :)
2010. szept. 11. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Én kérdeznék,ha nem gond!Lehet,hogy hülyeség,de hagyjátok pl10percet és utána leszűritek?És úgy ízesítés?

:-)))

2010. szept. 11. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:
szintén 2 dl, egy kanál málnalevél, 10 percig lefedtem, mézzel citrommal ízesítettem, kifejezetten szerettem :) én -ettől vagy nem ettől, de- nagyon gyorsan tágultam, kellemes élmény maradt a szülés! Neked is hasonlóan szép szülést kívánok!
2010. szept. 12. 00:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi csajok,Én is így csinálom akkor !:))
2010. szept. 12. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!