Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy készititek el a málnalevé...

Hogy készititek el a málnalevél teát?

Figyelt kérdés
Hányszor isztok egy nap és mennyit raktok mennyi vizbe.
2009. febr. 13. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
én reggel lefőztem 1 litert, s 36 héttől iszogattam egész nbap, jó tömény főzetet, ízesítés nélkül...37 héten meg is szültem, jó gyorsan:), nem tudom h meny evőkanál kell bele, jó tömény legyen
2009. febr. 13. 15:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő azt mondta,hogy napi egy csésze reggel bőven elég!Én úgy iszom,hogy egy bögrébe rakok egy nagy kanálnyit,felengedem vízzel,megmelegítem mikróba,állni hagyom 5-7percet,majd leszűröm rakok bele egy kanál mézet és megiszom!annyira nem szörnyű az íze!Hogy elég-e és hatot-e kb.2hét múlva megtudom mondani:)!
2009. febr. 13. 15:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Reggel és este iszom kb. 2-3 dl-t. Nálam ez már szinte szertartás (túlságosan ráérek...), van egy szép teázós szettem, abban készítem el. A teatojást félig megtömöm, leforrázom vízzel, és 10 percig hagyom állni. Ízesítetlenül iszom.

Hatásról én is csak később tudok beszámolni - bár már beszámolhatnék!!! :-)

40 hetes kismama

2009. febr. 13. 17:43
 4/6 anonim ***** válasza:
fel litert iszok, edesitoszerrel, egyszerre, tobbnyire este. kb egy evokanalnyi tean eresztem át a forro vizet, nem aztatom, de igy is szep, sotet tea szine van.
2009. febr. 13. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
a málnalvél teát a következőképpen kell késziteni: kb 3 dl-es bögrében jó evőkanálnyi málnalevelet teszel,forro, lobogo vizzel leöntöd, lefeded, 10 percig állni hagyod, majd MŰANYAGszűrővel leszűröd és ihatod is. egy nap 1-2 alkalommal ihatod. nekem 5 óra alatt meglett a pici. minden jót!
2009. febr. 13. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kiváncsi vagyok rá, hogy segíte.
2009. febr. 13. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!