Ez okozhat problémát?
Ez a 3. Terhességem, az első kettőnél nem volt ilyen. Nyilván majd az orvosomat is megkérdezem róla, de addig is, hátha volt ilyen másnál is.
Most voltam a 12 hetes uh-n. Ott a méhlepényre azt írták, hogy normál helyen történ a placentáció, hátsó falon, mélyen tapad, viszont az alsó része fedi a méhszájat. Korábban olvastam is, meg hallottam is, ha a méhlepény fedi a méhszájat, akkor az okozhat gondot, pl, hogy nem lehet természetes szülés. Nos én ebbe nem igazán ástam magam bele eddig (mert ugye az első 2 terhességnél nem volt ilyen) , így nincsenek is teljes információim.
Szóval ez, hogy az alsó része fedi csak a méhszájat ez mennyire okoz problémát? Kinek volt még így? Így hogy alakult a szülés?
Még rengeteg ideje van feljebb menni, így a szülésben nem fog problémát okozni.
Ha eddig nem okozott vérzést, nem biztos, hogy később fog.
90%ban ahogy nő a méhed úgy fog feljebb kerülni és már nem fogja fedni!jelen pillanatban ez nem okoz neked gondot. Nekem elől és mélyen tapad a doki nem tiltott el semmitő max szex óvatosabban. Élhetem az életemet igy is!
Tuti ,hogy le leszek pontozva mert jönnek a hiénák hogy ennél veszélyesebb nincs és csak feküdni szabad!!
Nem kell megijedni ha eddig se okozott gondot most sem fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!