Vashiány okozhat valami problémát a szülés során?
Nem tudom, hogy állsz a homeopátiához. Ezt egy cikkből másolom neked:
"Vashiányos vérszegénység
Már a terhesség elején gyakran vashiányos vérszegénység lép fel sok kismamánál, és ez a terhesség előrehaladásával fokozódhat. A vérszegénység javítására a CHINA golyócska adható, mely segíti a vörösvértestképzést, ezáltal csökkenti a fáradékonyságot is.
Vashiánynál a vasat külső bevitellel kell pótolni táplálék vagy gyógyszerek segítségével, de a vasfelszívódást a FERRUM METALLICUM kiválóan felgyorsítja, javítja."
Szia!
Én olyan vérszegény voltam terhesen is, hogy felvetődött a vénás vér. De aztán a dokim mégiscsak ellenezte...
Én minden vasat kihánytam, még azt is,ami pezsgőtablettás volt!
Szülés közben semmi gondom nem volt.
Viszont utána köv. napokon, heteken, hónapokon iszonyat fáradékony, álmos voltam. És nem azért, mert nem pihentem, vagy nem aludtam... Hanem azért, mert nagyon vérszegény lettem, még jobban, mint terhesség alatt.
Néha beveszem a China Rubra nevű homeós bogyót, és most kezdtem 1 hete a HUMET-R szirupot. Érzem a javulást! Pedig fél éve szültem, és azóta már többször mensiztem is...
Ha nagyfokú a vashiány, azt táplálkozással nem lehet pótolni, sajnos:(
Ja, és a babának nem lett semmi baja a vérszegénységemből adódóan!
Látom, hogy régi a kérdés, de ahogy én rátaláltam, más is rátalálhat.
A HUMET-R tényleg nagyon jó, nekem is az tette rendbe a vérképem! Szellemileg is frissít, és természetes cucc. Az árát bőven megéri (közel 6000 Ft egy hónapra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!