S. O. S. Húgyúti fertőzés okozhat problémát a szülésnél és a babánál?
Mivel lehet kezelni.Holnapután megyek dokihoz ha addig nem szülök meg.Viszket és ég.Mivel kezelhetném addig?Okozhat problémát szülésnél?
38hkm
MOST menj orvoshoz, ne holnapután!!!!
Ha valamilyen fertőzést kaptál, és mondjuk kissé nyitva van a méhszájad, a baba fertőződhet, ami neki végzetes is lehet akár!!!
Nekem streptococcusom van, azzal szüléskor fertőződhet a baba, és akkor életveszélyes neki. Rám nem veszélyes.
Terhesség alatt is kaptam antibiotikum kúrát (a másik doki feleslegesnek tartotta ezt), a szüléskor pedig 4 óránként adtak nekem infúzióban antibiotikumot, ebből minimum 2 kell! Ha gyorsabban jön a baba és az anya nem kapja meg a 2-t, akkor a babának adnak antibiotikumot. De jobb, ha anya kapja.
Jaj, már meg is született a baba!!! :))) Isten éltessen mindkettőtöket!!!
Ez ám a legesleggyönyörűségesebb időszak, minden (nem is kicsi) neházsége ELLENÉRE! Élvezd ki Te is, amg lehet!
Isten éltessen még egyzser!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!