Szerintetek nem lesz gond ebből szülésnél? A férjem nagyon parázik tőle.
Első szülés?
Mert akkor eltart egy ideig. Általában az első szülés nem 1-2 óra. Ha 3/4 óra az út, simán beértek.
Nekem pl 14 óra volt a magzatvíz elfolyásától számítva. Második pedig 5.
Kb. szóról szóra így voltunk mint te :) A közelebbi kórház 5 percre, a távolabbi - normális forgalom esetén 35-40percre. Apa dolgozik :) Nálunk az anyósom ajánlgatta nagyon a közelebbi kórházat, mert ő ott dolgozott, ismer mindenkit.
Végül semmi gond nem volt. Reggel, mikor a férjemnek csörgött volna az ebresztés, szóltam neki, hogy azt hiszem idő van. Olyan 8-9 perces, erősödő fájásaim voltak. Én gyorsan tusoltam, pakoltam, ők kávé, reggeli, álmos pislogás és hatalmas izgalom :)
Nagyjából még 1 órát otthon voltunk, aztán indultunk. Sima forgalom volt, kb. fél óra alatt beértünk. Aztán felvettek az osztályra, elkezdődtek a dolgok. Teljesen komplikációmentesen, gátvédelemmel, apás szüléssel született meg az első babánk, délután 2kor :)
Hasonló szépeket kívánok neked is :)
Ne izguljatok, be fogtok érni. Ha elfolyik a magzatvíz, akkor jobban kell sietni, mert azt mondják illik 1 órán belül beérni, még ha nincsenek is fájások.
Ha viszont fájásokkal indul a szülés, 8-10 perces fájásoknál indulj el. Ha extrém gyorsan szülsz is van legalább 3-4 órád megérkezni. Nem lesz baj, nem fogsz a kocsiban szülni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!