Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek nem lesz gond...

Szerintetek nem lesz gond ebből szülésnél? A férjem nagyon parázik tőle.

Figyelt kérdés
Szóval a korház, ahol szülni fogok elég messze van tőlünk, 35 km. Kb 35-45 perc az út, forgalomtól függően. A férjem eléggé be van ezen parázva, hogy hogy fogunk mi odaérni, ha itt az idő, ő szeretné, ha inkább a közelebbi korházban szülnék. De én meg ott szeretnék, mert nagyobb, modernebb és az orvosom is csak ott dolgozik. Ugye nem lesz gond szülésnél emiatt? Mármint miután elkezdődnek a fájások, esetleg elfolyik a magzatvíz még van időnk beérni? Persze, még azt is rá kell számolni, hogy esetleg a férjem nem lesz itthon, haza kell érjen, szóval mondjunk órát. Szerintetek rizikós így bevállalni nagyon?
2015. okt. 12. 11:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha megszülök a kocsiban visszafordulunk és megmarad a pénz :D :))
2015. okt. 12. 12:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Észak-Pesten lakunk, Dél-Budán van a kórház. Km szerint nem sok, viszont aki már autózott át Budapesten, tudja, hogy a lámpák, forgalom, stb miatt egy 15-20 km-es út nagyjából 40-60 perc.

Elfolyt a magzatvíz, utána lezuhanyoztam, összepakoltam és utána indultunk. Akkor még fájások se voltak. Én viszonylag gyorsan szültem, mert a kórházba érkezéstől számítva 5 óra múlva megvolt. Nagyon kicsi az esélye, hogy ne érjetek be, de ha mégis gebasz van, akkor mentőt hívtok és kékkel gyorsan bevisznek, ráadásul ők már az autóban tudnak szakszerű segítséget nyújtani.

2015. okt. 12. 12:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekünk eleve a legközelebbi kórház 25 kilométerre van, kb. 20 perc kocsival, de még csak nem is ide tartozunk körzetieg, mert másik megye, hanem a 40 (!) kilométerre lévő Margit Kórházhoz. Mondjuk én a közelebbiben szültem, de nem azért mert közelebb van, hanem mert itt dolgozik a dokim, szimpatikusabb volt, és nem is csalódtam. De mindig olyan fura nekem, mikor ilyen 20-30 perceken aggódnak emberek, sok helyen nincs is közelebb kórház, szóval nyugodtan vállald be :)
2015. okt. 12. 14:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Az első gyerekemnél fél óra volt a kórház most 1 óra lesz 50 km!..ez van, kiköltöztünk Pestről és a közelebbi kórház nem jó hírű. Az elsővel otthon vajúdtam 10 órát majd még 8 óra volt a kórházban mire meglett.

Én bízom benne, hogy be fogunk érni és azért azt is kívánom magamnak hogy rövidebb legyen!:-)

2015. okt. 12. 21:03
 15/15 anonim ***** válasza:
Tőlünk is 35km-re van a kórhàz, nekem éjfélkor elkezdett szivàrogni a magzatvíz de csak fél6-kor indultam el a kórhàzba (semmi fàjdalmam nem volt), kb 8ig ott "unatkoztam", 10:15kor született meg a lànyom...
2015. okt. 13. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!