Szerintetek nem lesz gond ebből szülésnél? A férjem nagyon parázik tőle.
Észak-Pesten lakunk, Dél-Budán van a kórház. Km szerint nem sok, viszont aki már autózott át Budapesten, tudja, hogy a lámpák, forgalom, stb miatt egy 15-20 km-es út nagyjából 40-60 perc.
Elfolyt a magzatvíz, utána lezuhanyoztam, összepakoltam és utána indultunk. Akkor még fájások se voltak. Én viszonylag gyorsan szültem, mert a kórházba érkezéstől számítva 5 óra múlva megvolt. Nagyon kicsi az esélye, hogy ne érjetek be, de ha mégis gebasz van, akkor mentőt hívtok és kékkel gyorsan bevisznek, ráadásul ők már az autóban tudnak szakszerű segítséget nyújtani.
Az első gyerekemnél fél óra volt a kórház most 1 óra lesz 50 km!..ez van, kiköltöztünk Pestről és a közelebbi kórház nem jó hírű. Az elsővel otthon vajúdtam 10 órát majd még 8 óra volt a kórházban mire meglett.
Én bízom benne, hogy be fogunk érni és azért azt is kívánom magamnak hogy rövidebb legyen!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!