Anyuka, így szülés után mi az amit ajándékba szívesen fogadnál?
A malátaitalra én rákérdeznék, de amúgy is érdemes megkérdezni az anyukát. Hidd el, már annak is örülni fog, hogy van aki kérdez.
Amúgy a caramalz nekem elsőre rettentő undorító volt, hónapok alatt szerettem meg, mert hatni azért hatott, szóval ittam.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak..
Ez az én kérdésem volt év elejéről, sok választ kaptam.
Végül hordozókendőt, kontrasztos könyvet, bonbont, bort és kis, cuki törölközőt vettünk. Ebből az elsővel rá lehet fázni (mi tudtuk, hogy azt szeretne).
Én azt, ha megkérdeznék hogy minek örülnék...
De tényleg, barátnőm 3 hós babalázogatáskor kapott 2-5 kg-os pelusból egy batár nagy csomagot...
Amúgy s kaja jó ötlet, csak finnyákra, érzékenységekre oda kell figyelni. Pl terhességi cukor miatt nem ettem szülés után se cukros sütit, és mivel kislányom tejfehérjegyanús volt, így tejterméket tartalmazó ételt sem. (Így azért nem könnyű kaját hozni, pedig az tényleg mindig jól jön)
Kajaaaa. Szülés utáni hetekben egy lovat meg tudtam volna enni.
Csokiból is táblaszámra fogyott (en mégis fogytam 😅)
Illetve valami utalvány esetleg. Dm, rossman...
Nekem pl a caramalz nem is segített, mellette kb ökölődtem mire megittam.
Én is a kajára szavazok, főleg a húslevesre! :) De csak közeli rokontól.
Tárgy ajándéknak nehéz írni bármit, mivel nem lehet tudni, mi az, amit már megvettek maguknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!