Mennyi most egy szülés? Ki hogyan beszélte meg az orvosával a tarifát a mostani helyzetben?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hivatalosan nem lehet pénzt kérni a szülés ért és nincs halapenz. Nagyon jó dokihoz járok magánrendelésre és nem tudom hogy hozzam szóba hogy mennyivel fogok tartozni a szülés ért, mert igen, meg lehet vele beszélni, hogy ott legyen. Köszönöm ha válaszol valaki :-)2022. okt. 4. 20:42
11/14 anonim válasza:
Semennyit, nem szeretném a börtönből nézni ahogy felnő a gyerekem. Az az orvos aki ezt ma megkockáztatja, olyan hülye, hogy inkább már csak ezért sem nála szülnék.
12/14 anonim válasza:
9es nálunk olyan orvos hiány van,örülnek, hogy van bent orvos. Nem nézik, hogy kihez jártál magánba. Egyébként én is akkor szültem, amikor a maganorvosom volt ügyeletben. A 6 hetes kontrollon a csokit alig akarta elfogadni, mert félt, hogy pénz van benne.
13/14 anonim válasza:
12. Nem azt mondtam, hogy ennek így kell lennie, nyilván ha egy orvos van bent, aki a tiéd el fog látni. De olyan már nincs, hogy megígéri az orvos hogy bent lesz. Legalábbis elvileg nincs, gyakorlatban előfordulhat.
14/14 anonim válasza:
AZt is büntethetik aki hálapénzt ad. Végre el lehet felejteni ezt a kellemetlen és drága borítékos rendszert, miért tartanád fent? Menj magánkórházba vagy köss szerződés a dokiddal a kórházban és legyen minden tiszta.
Ettől függetlenül sajnos most sem tökéletes a rendszer, lenne min változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!