Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi most egy szülés? Ki...

Mennyi most egy szülés? Ki hogyan beszélte meg az orvosával a tarifát a mostani helyzetben?

Figyelt kérdés
Tudom hogy hivatalosan nem lehet pénzt kérni a szülés ért és nincs halapenz. Nagyon jó dokihoz járok magánrendelésre és nem tudom hogy hozzam szóba hogy mennyivel fogok tartozni a szülés ért, mert igen, meg lehet vele beszélni, hogy ott legyen. Köszönöm ha válaszol valaki :-)
2022. okt. 4. 20:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Nem hivatalosan sem lehet. Nem merik ezt bejátszani, mert elég keményen ellenőrzik őket. Ezért tarifája sincs már ennek. Te is bűncselekményt követsz el amúgy, ha adsz, szóval szerintem teljesen felesleges. Vigyél be csokit, teát ilyesmit, majd ott bent elosztják.
2022. okt. 4. 20:44
 2/14 anonim ***** válasza:
84%
A magánrendelés lett a hálapénz lehetősége. Mivel boldog boldogtalan magán rendelést tart, kb megfizeted azzal, hogy megjelensz nála minden hónapban ha kell ha nem.
2022. okt. 4. 20:47
 3/14 anonim ***** válasza:
88%

Nem fog tudni bemenni amikor szülsz.

Még a programcsászár időpontja se 100% 🙋‍♀️

2022. okt. 4. 20:52
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk pl úgy van, hogy járok xy dokihoz magánrendelésre. Xy dolgozik a kórházban is.

A kórházban nem fogadhat tb alapon. És akárhogy is egyezkednénk, ha pr császár lenne, akkor sem lehetne benn.

Hiába ő is ügyeletes, mashiz kerülök, mert mivel voltam nála magánban, így nem nezhet ram sem tb alapon.

Egyébként erre vannak a magán klinikák...

2022. okt. 4. 21:02
 5/14 anonim ***** válasza:
31%
Nekem bejött a dokim a műtétre a szülésznővel együtt. Ők megmondták kb a 12.héten hogy "dolgozni fognak" pont amikor szülök. Végül műtöttek. A pénzről sosem beszéltünk, nyilván adtam mindkettőjüknek.(a szülésznő készített elő) Én így tudtam nyugodt maradni végig a terhesség, hogy tudtam ők ott lesznek. Van ilyen is hálistennek.
2022. okt. 4. 21:16
 6/14 anonim ***** válasza:
5. Ez mikor törtent?
2022. okt. 4. 23:42
 7/14 anonim ***** válasza:
Idén.
2022. okt. 5. 05:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát én semennyit. A hálapénz egy csúnyán, de nagyon csúnyán berögzült dolog a magyarok szemében. Alapból havonta nem kis összeget fizetek TB járulék címszó alatt, nehogymár még "elvárják", hogy fű alatt is fizessek. Egyébként maganba járunk a terhesgondozásra, nekem a dokim azt mondta úgy vettem ki a szobából akár nála is lehet, hogy szülök, de nyilván aki épp bent lesz. Ha már mindenképpen valaki hálálkodni szeretne vegyen valamit nekik...anno mikor a sebészem az életemet mentette meg a műtéttel, az 1 hónapos kórházi ápolás végével a szüleim adnia akartak neki pénzt, ő pedig közölte, hogy nem fogadja el. Ennek 8 éve.
2022. okt. 5. 09:06
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
7. Hm, érdekes. Én úgy tudom az az orvos hiába van bent nem láthat el, akihez magánba jártál. De nem vonom kétségbe amit mondtál, biztosan van 1-2 orvos aki bemeri ezt vállalni, de ez ritka ma már.
2022. okt. 5. 09:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem magánba jártam hozzá, bocsánat azt kihagytam. 7es vagyok.
2022. okt. 5. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!