Szülés utáni vizesedés mennyire normális, mennyi idő után múlik el? Mit lehet tenni vele?
Figyelt kérdés
Szülés előtt nem vizesedtem, szülés után viszont most nagyon vizesedek, főleg a lábaim. Lassan egy hete született a babám természetes úton.2022. szept. 30. 20:18
1/6 anonim válasza:
Pont így jártam én is. Szülés előtt nem vizesedtem egyáltalán, utána meg úgy feszült a lábam, azt hittem falnak megyek. 2 hét volt kb mire elmúlt.
2/6 anonim válasza:
Ugyanez volt. Ráadásul császároztak, szóval paráztam rendesen, előtte szinte nulla vizesedés. Nekem is kb 2 hét volt mire elmúlt. Felhívtam anno a dokim is, és ő is mondta hogy kb 2 hét szokott lenni, sok folyadék, rakjam fel a lábam amikor tudom, illetve a feszülést enyhítheti a kompressziós harisnya, szerencsére volt itthon. Kitartást!
3/6 anonim válasza:
Szintén
Kb 2 hetig tartott nekem
4/6 anonim válasza:
Húgomnak elefántlába lett. És az is elmúlt. ( a lábai a háromszorosára duzzadtak. Inkább nem teszek be képet..)
5/6 anonim válasza:
Lehet,hülyén hangzik,de nekem a zeller(pl krém leves) segített.Borzasztóan vizesedtem és nekem is más adta a tippet. Nem nagyon hittem benne,hogy segíteni fog,de tényleg utána látványosan elkezdett javulni a lábam. Lehet,hogy véletlen egybeesés,de egy próbát megér,mert a zeller vízhajtó.
6/6 anonim válasza:
Én szülés elott is vizesedtem, olyanok voltak a lábaim mint egy elefantnak. Szülés után kb 2 hétig tartott még.
Hát mit ne mondjak, orultem hogy elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!