Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni vizesedés mennyir...

Szülés utáni vizesedés mennyire normális, mennyi idő után múlik el? Mit lehet tenni vele?

Figyelt kérdés
Szülés előtt nem vizesedtem, szülés után viszont most nagyon vizesedek, főleg a lábaim. Lassan egy hete született a babám természetes úton.

2022. szept. 30. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont így jártam én is. Szülés előtt nem vizesedtem egyáltalán, utána meg úgy feszült a lábam, azt hittem falnak megyek. 2 hét volt kb mire elmúlt.
2022. szept. 30. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanez volt. Ráadásul császároztak, szóval paráztam rendesen, előtte szinte nulla vizesedés. Nekem is kb 2 hét volt mire elmúlt. Felhívtam anno a dokim is, és ő is mondta hogy kb 2 hét szokott lenni, sok folyadék, rakjam fel a lábam amikor tudom, illetve a feszülést enyhítheti a kompressziós harisnya, szerencsére volt itthon. Kitartást!
2022. szept. 30. 20:29
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Szintén

Kb 2 hetig tartott nekem

2022. szept. 30. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
Húgomnak elefántlába lett. És az is elmúlt. ( a lábai a háromszorosára duzzadtak. Inkább nem teszek be képet..)
2022. szept. 30. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hülyén hangzik,de nekem a zeller(pl krém leves) segített.Borzasztóan vizesedtem és nekem is más adta a tippet. Nem nagyon hittem benne,hogy segíteni fog,de tényleg utána látványosan elkezdett javulni a lábam. Lehet,hogy véletlen egybeesés,de egy próbát megér,mert a zeller vízhajtó.
2022. szept. 30. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Én szülés elott is vizesedtem, olyanok voltak a lábaim mint egy elefantnak. Szülés után kb 2 hétig tartott még.

Hát mit ne mondjak, orultem hogy elmúlt.

2022. okt. 2. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!