Volt valakinek valami elojel szülésnél?
2. babát várom nagyon a vége felé tartok 36. hét jön.
Vizesedik a lábam, mint vmi elefánt, tegnap óta aranyér (eddig is volt, de nem fájt) most kenegetem mert már zavar és fáj. 1. babánál nem voltak iylen gondjaim picike aranyér volt csak a végén, 2.nál már most fáj :(.
nyakdugón kivul semmi, fajasok jöttek csak, de megerzi az ember mikor van itt az idő. 3. at várjuk, az első kettőnél is más volt s nála is az lesz
25km ( leány)
(2,5 +5 éves fiú anyukája )
A hasam szállt le igy visszagondolva. Akkor gozom nem volt hogy mi van, képen látom hogy el volt torzulva..
Szülés elott par nappal naponta csipkedo érzés alul.
7 honapos kislany anyukája
Napközben be-begörcsöltem, de csak úgy mintha megszorították volna a hasam majd elengedik. De semmi ezen kívül..
Este 9kor kezdődtek a fájások.
7. válaszoló: nekem a doki azt mondta 36. után akármikor jöhet, tehát betöltött 36. hét/ 37. hétben levo anyuka :)
egy csajszi a hétvégén szülte meg a babáját jún 25-re volt kiírva. 3 kg feletti és 52 cm.
1. babánál tök jól bírtam, sajnos vele nem, mert fáj mindenem és nem kicsit. az idegeim beakadnak aranyerem fáj stb. én is örülnék, ha a kiírtig benn maradna, de egyre nehezebb. 1 babánál nem volt ilyen, ott simán bírtam mindent. kb alig bírok lábra állni, úgy fel vannak puffadva a lábaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!