Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen hátrányai lehetnek a...

Milyen hátrányai lehetnek a császárnak?

Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Ha oka van a császárnak akkor kit érdekel a hátránya! A legfontosabb a baba és az anyuka egészsége!
2022. szept. 28. 10:45
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Hosszabb a felépülés.
2022. szept. 28. 10:50
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

A kérdésre válaszolva:

3 gyerekem született császárral. Az első negatívum, ami eszembe jut az a hasam állása. Nehezebben húzódik vissza, a harmadik után kifejezetten küzdelmes újra vállalhatóvá tenni. Alul, az alhasamnál, tehetek én bármit, kidudorodik, az is igaz, hogy a doki, szerintem, egy picit félrevarrta (alig látszik, én látom, hogy nem úgy áll).

Az állása mellett nekem még probléma (nem nagy, simán együtt tudok élni vele), hogy a hegem egyik csücske még mindig nagyon érzékeny, pedig már 2,5 éves a legkisebb császárosom.

Ennyi, de nem élem meg tragédiának, van 3 csodás gyerekem, akik csak ilyen úton tudtak a világra jönni. Szerintem sok természetes szülés is jár ilyen (van ennél durvább) e ü-következményekkel.

2022. szept. 28. 10:54
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Könnyebb alakulhat ki sérv a heg körül (nekem lett).Egyik ismerősömnek a babáját véletlenül megvagtak szikevel.Meg az összenovesek azért okozhatnak fájdalmakat.A felépülést azért nem írom mert van aki egész könnyen túl van rajta, valaki meg sokáig szenved miatta
2022. szept. 28. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a második után a kinyúlt bőröm, kötényhasként lóg a hegre (vékony vagyok, de így nagyon ronda), 1 éve volt, de még mindig van egy érzéketlen sáv a hasamban, ami körül meg fáj. Lett egy köldöksérvem és a menstruációmkor van egy nap, amikor szinte elvérzek(jó, tudom hogy nem, de kb 15-18 órán át óránként cserélek gigatampont) és van egy lenövés a bal oldali részen, ami ovukor és mensi alatt extrém módon fáj. Orvos szerint a császár miatt. Gyakori császár után a pajzsmirigy működési zavara is.
2022. szept. 28. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

1

Nyilván az az első hogy a baba meg az anya rendben legyen.Attól ,hogy egy szükséges beavatkozás a császár, attól még vannak, lehetnek belőle egészségügyi hátrányai a nőnek és senki sem azt írja, hogy hűű császárt aztán ne, de ne legyen már bűn, hogy egy nőt érdekel milyen következményei lehetnek ennek a műtétnek, mert azzal is együtt kell élnie és nem baj ha tisztában is van vele.

2022. szept. 28. 12:54
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Nincs meg az igazi szülésélmény, és a környezetedben lévőktől is megkapod, hogy akkor te igazából nem is szültél, csak kivették belőled!!!
2022. szept. 28. 13:55
 8/10 anonim ***** válasza:
19%
Olvasd a nagy császáros oldalt. Sok cikk, sok tanács van, amit itt lehetetlen leírni egy válaszban. Beléphetsz a fb csoportba is, ott is vannak szakemberek, akik tanácsod adnak.
2022. szept. 28. 14:11
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi, annyira nem akarok belemélyedni, csak a testvérem tervezi, hogy császárral fog szülni, eü ok nélkül és csak az előnyeiről beszél.
2022. szept. 28. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

"csak a testvérem tervezi, hogy császárral fog szülni, eü ok nélkül és csak az előnyeiről beszél."

Az ő döntése. Nyilván minden beavatkozásnak van kockázata, ezt kár tagadni. De mindenki mérlegel (optimális esetben egy szakmailag jó és emberileg toleráns orvossal konzultálva), hogy mit érez a maga (igen, mert ő is számít) és a gyerek szempontjából biztonságosabbnak, megfelelőbbnek. Vannak pozitívumok és negatívumok mindkét oldalon. És erre még az is rájön, hogy mindenkinek más a szervezete, másképp éli meg a dolgokat. És ezt sajnos nem lehet úgysem előre tudni.

2022. szept. 28. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!