12/24 anonim válasza:
10 kgot híztam a lányommal
12kgot az ikrekkel (ők 35 hétre születtek)
13/24 anonim válasza:
Még nincs vége, de a 20. hétig 10 kg jött fel, 24 hetes vagyok és most ebből már 1 kg mínusz, szóval így 24 hét alatt 9 kg. Nem értem se a hízást, se a fogyást, teljesen ugyanúgy eszek, mint eddig, félidőig sem ettem többet, mint azelőtt. :( Valószínűleg egyébként genetika, a család női tagjai mind 20 kg-nál többet híztak, de nagyon szeretném, ha megállna a hízás már max 2-3 kg-nál, úgyhogy próbálom a szénhidrát diétát tartani.
15/24 anonim válasza:
170 centiről és 56 kg-ról indultam, most már 66 kg vagyok, a 38. hétben. A doki állandóan cseszeget, hogy ez sok, többet ne hízzak, max. 10 kg... falra mászok tőle.
17/24 anonim válasza:
Én brutálisan híztam az elejétől. Összesen 30kg lett a vége. 10 lement szülésnél még 7 szoptatásnál most 5 hónapos és még van rajtam plusz 10kg.Furcsa pedig egész életemben pálcika voltam, bármennyit ehettem, most meg eszek egy csokit és máris bögyös-faros a fazonom.
18/24 anonim válasza:
17
Az jó,nekem mind hasra megy és marad mellé a tepsisegg. ;)))
20/24 anonim válasza:
20 kg-t.
Annyi, hogy az elmúlt 5 évben én 54 kg voltam, terhesség előtt stressz miatt lefogytam 47-re 2 hónap alatt. 67 kg voltam szülés előtt. Én inkább az 54 kg-hoz viszonyítanám, így 13 kg jött fel ahhoz képest. 56 kg-ál jöttem haza. Most 5 hónappal később 53 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!