Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki kb 5-7kg hizott a terhesse...

Aki kb 5-7kg hizott a terhesseg soran es nem volt nagy pocakja, milyen maradt a bor a hasan?

Figyelt kérdés
Sziasztok? En meg csak a 30. hetben jarok, a genetikam egyaltalan nem rossz, sot ha megnezem a csaladom, senkinel nem maradt semmi folosleg. Csikom sincs egyaltalan, nem repedt meg a borom sehol es pici a pocakom. Kivancsi lennek ti mit tapasztaltatok!! Persze huvelyi szules utan.
2014. ápr. 14. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
6 kg-ot híztam, 4630 grammos babát szültem. Ő a harmadik gyermekem. Szanaszét repedt a bőr a hasamon sajnos.
2014. ápr. 14. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Vèkony alkat vagyok,szinte csak a hasam nött meg.Semmi csik,repedès nincs rajta.Viszont maradt pocim,szerintem az màr nem megy le.Elötte lapos volt a hasam,de most olyan mintha a 4.-5.hónapban jàrnèk.
2014. ápr. 14. 18:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Vékonyan kezdtem a terhességet 47 kilóval.

8 kilót híztam.Nem repedt szét sehol a böröm,egy csíkom se lett.Pici volt a pocim is.

Jelenleg 45 kiló vagyok.A hasam ugyan olyan,mint előtte volt.Tökéletesen lapos,sehol egy csík,sem repedés,semmi.

Így néz ki most.15 hónapja szültem.

[link]

2014. ápr. 14. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:

A szétrepedés hormonális, genetikai hátterű, kevésbé függ a hízás mértékétől.

A bőr rugalmassága pedig a kötőszöveteken múlik, ez pedig a genetikán. Akinek rugalmas, teljesen visszaáll, akinek kevésbé, annak a bőre löttyedt marad.

Ha jó a sebész, akkor a has szempontjából szinte mindegy, hogy császár vagy sem. A vágás nagyon alul van és ugyanúgy húzódik vissza, mint hüvelyi szülés után - ismét csak genetikán múlik.

2014. ápr. 14. 19:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat!! 3. Valaszolonak: nagyon szep a hasad, tenyleg nem latszik semmi rajta. Remelem nekem is igy fog majd kinezni mert elotte ilyen volt, sot meg a kockak is latszottak rajta, mert aerobic oktato vagyok es sokat jartam kondiba is. :)
2014. ápr. 14. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
9kgot híztam,semmi nem látszik rajta! Genetika függvénye mennyire viseli meg a tágulás,van akinek 20kg után is szép!
2014. ápr. 17. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!