Szülés előtt ki mennyire volt fáradt vagy éppen energikus? Lehet összefüggés a szülés közeledtével, ha hirtelen újra sok energiát érzek magamban? Mennyire lehet csinálni házimunkát, kerti feladatokat?
Hát az utolsö hetekben nekem ez sokat változott, néha par napig álmosabb-fáradtabb voltam, máskor több energiám volt de a szüléseim előtt semmi extra.
Ugyan, ha neked jól esik ennyire aktívnak lenni az a babának sem fog ártani ne aggódj :)
Én ugyan csak 28 (+5) hetes vagyok, de ma én is sokkal energikusabbnak érzem magam. Szerintem (remélem :D) nem a közelgő szülés, inkább a végre élhetőbb hőmérséklet/páratartalom miatt. Én személy szerint egész nyáron le voltam szedálva, most meg mint aki újjáéledt.
Az első lányommal amúgy a szülés előtt nem volt változás az energiaszintemben, a hangulatomban viszont annál inkább. Előtte 2 nappal egy kis harapós házisárkánnyá változtam, akihez jobb, ha senki se szólt hozzá. Lehetőleg nézni is másfelé. Utólag gondolom csak, hogy inkább ez (megváltozott hormonok miatt talán?) jelezhette a szülést, ami után egyébként ez instant megszűnt és a földöntúli zen állapotába kerültem olyan jó fél évre.
Nyári nagy meleget mi sem szerettük. Picúrka jobban élvezi az enyhébb időt idegent. Nálunk már 2 hete kb hűvösebb, normális az idő, nincs az a nagy meleg szerencsére. Ezért nem gondoltam az időjárásra az energiaszintnél. :)
Boldog, problémamentes babavárást nektek, köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!