Méhlepény érettsége összefüggésben lehet szülessel?
Sziasztok!
38 hetes kismama vagyok, és megállapították, hogy 3. Fokban érett a méhlepényem. Babám kis súlyú, 36 hetesen csak 2400 grammra becsülték. Áramlás múlt héten még jó volt...
Szerintetek kihúzhatom így még a kiírtig, a baba ilyenkor érezheti, hogy elöregedett a lepény és ettől beindulhat, vagy elkezd egyszer csak fogyni odabent? Aggódom érte.
Köszönöm ha válaszoltok!
Az miatt aggódom inkább, hogy nem kérték hogy újra menjek, a papíromon pedig ez áll, hogy 3.fokban érett... Pedig azt gondolnám így folyamatos ellenőrizni kellene nekik az áramlást. A kötelező heti nstn kívül pedig nem írtak elő mást.
Akkor ezek szerint megindulna a baba, ha gond lenne a lepennyel? Ez kicsit megnyugtat..
Elvileg van 3/4-es fok is. Szerintem a látott kép és a számok (áramlás) megjósolják, hogy mennyire sűrűn kell odafigyelni. Az nst-ről is virít ha baj van. Egyébként nyugi és nagyon figyeld a magzatmozgást, a szülészetről nem küldenek el vizsgálat nélkül, ha nem mozog.
1-es voltam
Nekem a 36. héten lett 3. fokban érett. Babám súlya csökkent, alig volt több két kilónál.
Szerdán a doki kiírt következő hét hétfőre császárra, csütörtökön hajnalban spontán elfolyt a magzatvíz!Tudja a bébi, hogy mikor kell jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!