Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jobban fáj, ha indítják a...

Jobban fáj, ha indítják a szülést, mint ha megindul magától?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mivel minden szülés másmilyen még ugyan annak az anyának is, így senki nem tudja megmondani biztosan.

De ha az agy termelte oxitocint az egyben fájdalomcsillapítot is termel, míg a beadott oxitocinnak nincs fájdalom csillapító hatása.

2010. szept. 24. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem inditották, mivel túlhordtam manót. Nagyon gyorsan jöttek a fájások. 10perces 1órán keresztül volt, jött az 5 perces, és nagyon hamar az ősszefüggő. De megérte mert itt alszik a karomban a végeredmény:)
2010. szept. 24. 20:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen lenne beindítás nélkül,mert indított volt,burkot repesztettek és oxitocint kaptam.Szinte rögtön sűrű intenzív,egybefüggő erős fájásaim voltak,elejétől a végéig.Elég kemény volt...

De ennél a kérdésnél is a többség "nem szerette" az oxitocint...

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2010. szept. 24. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:

NEM!

Én programszültem, burokrepesztés után csak 4 órával katam az oxit. Utána már minden ment, mint a karikacsapás :) (15 perc alatt eltűnt a méhszájam). Nekem legsűrűbben 3 percesei voltak, (kb 3 órán át), majd utána már tolók voltak. Egyáltalán nem volt vészes. Komolyan, meg is lepődtem, hogy ettől kellett félni? :)

2010. szept. 25. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha magától megindul és csak később kell az oxi akkor persze hogy azt érzed hogy nem rosszabb. Én négyszer szültem ebből 3 inditott oxis volt a kezdetektől és én mondom hogy brutál kemény, ellenben a természetes szüléssel ami sokkal jobb volt, csak az erős fájásoknák kaptam egy kis segitséget hozzá.

Az oxival igaz hogy gyors volt 2-nél 2 óra alatt, de az perces kemény fájásokkal, semmi laca faca, hidd el sokkal keményebb!!

2010. szept. 25. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!