Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen csomagokat kaptatok a...

Milyen csomagokat kaptatok a kórházból mikor hazahoztátok az újszülöttet?

Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 13:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Babybox volt azt hiszem. Sok szórólap, apró termékmintàk főleg mosószeres, és egy flakon domestos 😀😀

Engem nem zaklat senki, koràbban is előfordult hogy random call centeres megkeresett, azóta is van ilyen ritkàn, de én nem kötöttem össze eddig, hogy ezért.

2022. aug. 26. 15:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Promobox. És ja ha nem x-eled, hogy keresgéljenek akkor hívogatnak majd.

Illetve van babafotózás is a legtöbb helyen, viszont a link amivel küldik a facebookon megosztós képet kvázi nyilvános, bárki rákereshet, ki mikor született percre pontosan. Ha a gdpr miatt fontos neked, akkor ne élj a fotózassal.

Ha még valaha szülök egyik kacatot sem kérem. Gyakorlatilag csak hulladékok. Kevesebb a hasznuk mint amennyi a vele járó regisztráció és szemét.

2022. aug. 26. 15:35
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látszik akkor nem volt alaptalan a megerzesem :D promobox volt nálunk is agresszívan tukmalva a nover által, és nem volt kedvem konfrontálodni, szimplán kamu adatokkal töltöttem ki!
2022. aug. 26. 16:43
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Szintén promobox. Első babánál rendkívül erőszakos volt a csóka, második babánál határozottan elutasítottam a csomagot, amúgy is egy csomó felesleges kacat volt benne.
2022. aug. 26. 17:49
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kórházban nem kaptunk, nekünk a védőnőnk hozott ki látogatáskor csomagot, amit a kerülettől kaptunk, ahol lakunk. Abban volt kifogó, takaró, cumi meg pár termékminta.
2022. aug. 27. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!