Milyen csomagokat kaptatok a kórházból mikor hazahoztátok az újszülöttet?
Ahogy 12es írja. És az ügynök is nagyon rámenős, erőszakos volt, vegigjarta a környéket, mire megtalalt minket, szinte nyomozott utánunk, mert épp akkor költöztünk. Nem engedték be a házba, mert akkor nagyon covid volt, és épp szoptattam a 2 hetes babámat, amikor beállított, a férjem kiment, hogy meg hallgatja, de alig akarta megérteni, hogy nem jöhet be. Vegighallgattuk, át is gondoltuk, majd udvariasan közöltük vele néhány nap múlva telefonon, hogy nem élünk az ajánlattal, akkor meg jól lehordott minket...
Szóval másodszor én is okosabb leszek és semmit nem töltök ki, ennyit nem ér az a pár kis termékminta...
8as voltam
Mi is promoboxot kaptunk és engem is hetekig zaklattak utána telefonon.
Egyáltalán nem éri meg. Háromnegyede papír volt benne, újság, szórólap. Volt benne 2 db pelenka, 1 db popsikrém minta, 1 db szoptatós tea keverék, 1 db babamosószer minta és egy fél literes ásványvíz. Szemét az egész.
A kórházban mi is azt a dobozt kaptuk, amiben mindenféle termékminta volt (pl egy literes bababívíz, szóval jó volt cipelni :D).
De én igényeltem a DM-ben és a Müllerben is promóciós csomagot.
A DM-es egy tornazsák szerűségben volt, szintén termékmintákkal és egy MAM cumisüveggel.
A Mülleres egy kicsi pelenkázó neszesszer. Volt benne pelenka termékminta, pelenkázó alátét, krémek, meg egy popsitörlő. Tök jó, mert azóta ez fixen az autóban van, vagy ha pl.csak felszaladunk anyósékhoz, ezt visszük. Így nem kell mindig a komplett pelenkázó táskát cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!