Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen csomagokat kaptatok a...

Milyen csomagokat kaptatok a kórházból mikor hazahoztátok az újszülöttet?

Figyelt kérdés
2022. aug. 26. 13:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is a promoboxot próbálták ránksózni, a másodiknál okosabb voltam. Kérnek egy csomó személyes adatot cserébe, és a nővér tök agresszívan tukmálta. Nincs benne semmi hasznos, csak egy rakat szórólap meg néhány termek minta, cserébe jönni akarnak majd hozzád házhoz biztosítási ajánlatot tenni, akkor is ha nem pipálod be, hogy szeretnél ilyen ajánlatot kapni és hozzajarulsz az adataid atadasahoz. Fehérváron szültem, itt ad a város egy kis baba takarót, illetve szülés után az önkormányzattól lehet igényelni 50ezer forintot. Más csomag tudtommal nincs.
2022. aug. 26. 14:48
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi azt hiszem promoboxor kaptunk. Egy csomo kis fuzet volt benne,par popsikrem,oblito,mosogel,pelenka minta,illetce egy pampers kis neszeszer. Ennyi remlik. Jaa,meg egy 500 ml-es zold domestos. Ezen kivul az onkormanyzattol is kaptunk csonagot,amiven egy sterilizator, 1 nagy sudocrem, lazmeros cumi, cumitisztito "kefe", vizhomero,es egy baba torolkozo volt a kerulet nevevel belehimezve. (12.ker)
2022. aug. 26. 14:49
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Promoboxot meg happy boxot termékmintákkal, plusz magánkórház volt, saját ajándékként egy vászonszatyrot, plédet, előkét, bodyt meg egy alvós nyuszit a kórház logójával és nevével.
2022. aug. 26. 14:53
 14/25 anonim ***** válasza:
87%

Ahogy 12es írja. És az ügynök is nagyon rámenős, erőszakos volt, vegigjarta a környéket, mire megtalalt minket, szinte nyomozott utánunk, mert épp akkor költöztünk. Nem engedték be a házba, mert akkor nagyon covid volt, és épp szoptattam a 2 hetes babámat, amikor beállított, a férjem kiment, hogy meg hallgatja, de alig akarta megérteni, hogy nem jöhet be. Vegighallgattuk, át is gondoltuk, majd udvariasan közöltük vele néhány nap múlva telefonon, hogy nem élünk az ajánlattal, akkor meg jól lehordott minket...

Szóval másodszor én is okosabb leszek és semmit nem töltök ki, ennyit nem ér az a pár kis termékminta...

8as voltam

2022. aug. 26. 14:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
*engedtük
2022. aug. 26. 14:56
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Hmm lehet, hogy akkor engem az ügynök próbálna hívni a szülés óta hívóazonosító nélkül? Mert számmal még nem keresett senki.
2022. aug. 26. 15:01
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi is promoboxot kaptunk és engem is hetekig zaklattak utána telefonon.

Egyáltalán nem éri meg. Háromnegyede papír volt benne, újság, szórólap. Volt benne 2 db pelenka, 1 db popsikrém minta, 1 db szoptatós tea keverék, 1 db babamosószer minta és egy fél literes ásványvíz. Szemét az egész.

2022. aug. 26. 15:10
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
És amúgy ezt a promoboxot át lehet venni gyógyszertárban is, elotte valahol regisztrálni kellett, de azon keresztül nem zaklattak.
2022. aug. 26. 15:21
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

A kórházban mi is azt a dobozt kaptuk, amiben mindenféle termékminta volt (pl egy literes bababívíz, szóval jó volt cipelni :D).

De én igényeltem a DM-ben és a Müllerben is promóciós csomagot.

A DM-es egy tornazsák szerűségben volt, szintén termékmintákkal és egy MAM cumisüveggel.

A Mülleres egy kicsi pelenkázó neszesszer. Volt benne pelenka termékminta, pelenkázó alátét, krémek, meg egy popsitörlő. Tök jó, mert azóta ez fixen az autóban van, vagy ha pl.csak felszaladunk anyósékhoz, ezt visszük. Így nem kell mindig a komplett pelenkázó táskát cipelni.

2022. aug. 26. 15:24
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Promoboxot kaptunk a kórházban, de nem zaklatott senki utána.
2022. aug. 26. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!