Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek hogy jöttek a fájások?...

Kinek hogy jöttek a fájások? Egyértelmű volt, hogy azok már a vajudás fájásai?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Holnapra vagyok kiírva,úgyhogy ezt nekem sem ártana tudni...
2010. szept. 23. 16:32
 2/6 anonim ***** válasza:

igen, nem fogod félreérteni!!! :))

erős menstruációs fájás, belenyilal 10-20 mp-ig, aztán elmúlik pár percre, vagy fél órára.

2010. szept. 23. 16:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!Hát őszintén szólva egyszer mentünk a kórházba,de az csak jósló volt pár nap múlva már az "igazi" jött,és 1 órán át figyeltem elöször 6 percenként jöttek majd 5 percenként.Akkor megértettem mi a különbség a jósló és az igazi között:-) A jósló folyamatosan fájt az igazi meg mint írtam 6 percenként jött......!Mikorra vagy kiírva?

Üdv.A

2010. szept. 23. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem sűrűbben keményedett a hasam, mint amúgy, ebből gondoltam, hogy ez már az a nap lesz.(ez reggel volt)

Estére 9-10 percesek voltak a keményedések. Na akkor már biztos voltam benne, hogy menni kell.

Én nem éreztem különbséget a toló fájásnál sem.

Első baba volt így nincs viszonyítási alapom. :)

2010. szept. 23. 16:54
 5/6 A kérdező kommentje:
39+3 hetes vagyok,és már nagyon türelmetlen.2.babám,az elsőnél elfolyta víz,és indították a szülést.Nagyon nem szeretném túlhordani,már csak azért sem,mert 1hete 3,5kg-ra becsülték,vagyis szép fejlett baba,már kint lehetne.
2010. szept. 23. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:

40+3 hét,éjjelén egy enyhe fájást követő 10 percben egy újabb enyhe fájás kíséretében megrepedt a magzatbutok. Akkor lett egyértelmű. (megjegyzem,végig enyhe fájásaim voltak és az elsőtól számított 1 óra 57 perc elteltével már kint is volt.)

2. 41 hétre jött, és váltakozva volt 5-3 perces, de csak 2 óra elteltével bizonyosodott bennem,hogy ez Az,amikor percenként jöttek a fájások. Mivel a doki bezavart előtte 2 nappal a kórházba, így "jó kezekben " voltam, leszámítva,hogy a gép reggel nem mutatott semmit, és így azt mondták,hogy ezek csak keménykedések. Fél óráig voltak perces fájásaim-ezeket már éreztem,nem úgy mint az első szülésnél, majd jöttek,hogy akkor menjünk a szülőszobába,ahol burkot repesztettek.

Bocs a bőbeszédűségért!-olyan jó visszaemlékezni:)

2010. szept. 23. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!